17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше опипвал ч... на мъж, нямаше да има никакви последствия!

Тъпак

Щеше да е в тедакцията на Дир

И те така пишат :)

голям минус не слагай, че не знаеш кой ще е следващият ти шеф - фолклор от Дир.бг

И какво толкова е казал?! От всяко изречение да направим сензация , че иначе драскачите , неграмотни при това , ще трябва да работят , а те милите дори да преписват не могат...

От промит комунистически мозък какво да очакваме.

Личи си, че този Мазепин е извъртеняк и голям изрод. Седи ма задната седалка на кола и пипа гърди и задника на ЖЕНА!!! Ужас! До къде стигна този свят. А за малкия Шумахер какво да кажем! Ако Мазепин е във формулата заради кинтите на татко, то малката шума е във формулата заради кинтите ма татко и името си. До колкото четох мнения на експерти, малката шума е много далеч от таланта баща си. Да не е лош пилот, то такива като него с лопата да ги ринеш, но те нямат физиономията на Михаел!

Тия толерасти обърнаха света с главата надолу, ако беше опипвал мъж за члена нямаше да е проблем, но виж да пипаш жена по гърдите е много лошо.

Деби, кое му е комунистическото на тоя руски капиталист.

Нещата се доказват на пистата! Никакво значение няма дали баща ти е милиардер,или известен пилот. Или го можеш,или не! Баща ти няма да кара вместо теб!

Драги ми Никита Мазентипов, държа да знаеш, че това, че си син на руски милиардер, не значи, че си по-важен от някой с фамилия Шумахер. Мик си спечели титлата съвсем честно и с усилия, не с пари, подкупвания и тем подобни. И това, ще си мислиш, че се държиш хладнокръвно, не значи, че е така, защото се държиш: Нагло, арогантно, самовлюбено... ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ДА ИЗРЕЖДАМ ИЛИ ТИ СТИГА, ИДТ!

Всъщност не е ли най-важното да си най-бърз на пистата, а и да си си първи на финала...то и повечето пилоти са милионерски наследници, поне шоу да става))

Мен също не ме интересува каква е фамилията ти. Докажи се на пистата, но нещо ми подсказва, че това няма да се случи.