17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле отвратителни цинизми.... Ужас ужас Какво искате от момчето ???

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Kenn1111

Тъжното е че следващата ще е 50 месеца бе..........Григор с неговия стил на живот си пропиля златните шансове

Ми нормално, след като прави по един мач на турнир, докъде да стигне?!?

Ха ха ха ха! Хо хо хо хо!

заминава си ако е в топ 40 ще е ок

Тази година е жив зян. Най-лошото е, че играе без настроение, без желание и движение .

Григор е добър играч но трябва да започне да играе за да спечели точката а не срещата.

да започва? Той вече е на 30 г. , да не би да чака да стане на 40 та да спечели турнир от Големия шлем.

И още много ще минат за тъпият селендур.

Такъв като Григорета по-добре никога повече да не се пръква, та ако ще и през следващите 400 години да нямаме пенисистка по световните турнири !!!

С тези темпове на развитие на спорта в България, след Григор сигурно ще минат 40 години докато видим друг българин на финал от ATP, за някой от шлемовете дори не е нужно да се коментира.

Григор никога не се е напъвал по 250-ки, освен в началото на кариерата му, за него те са тренировъчни турнири, както и за други топ тенисисти. Често могат да се видят изненадващи загуби на тях. Като цяло много тенденциозна и подвеждаща статия. През настоящия сезон Григор играе нелошо, част от загубите му бяха заради физически проблеми. С напредването на възрастта му, очевидно ще се концентрира да напредва повече в схемите на мастърси и шлемове и то на удобните му настилки. Там очевидно титли трудно се печелят, а Гришо е печелил. Григор е топ тенисист и трябва да му се радваме докато го има, преди него в мъжкия ни тенис не е имало почти нищо, след него не се задава почти нищо. Дано се появят младежи, които да ме опровергаят.

Гришо, не ги слушай - наеби всички кур.ви по света, докато си млад - после ще го мислиш, не всичко е пари и титли, пу.тките са по-важни! Подкрепям те! Аз съм вече стар и ако можех да еб.а тия твоите пичета, никога нямаше да ме е еня за никаква работа или спорт и други тъпотии! Живей си живота, трупай спомени и най-вече - ЕБ.И!!!

Юбилейте по традиция са на 5 години, да изчака още малко с отпразнуването до 60 месеца (5 г.), малко е избързал за момента.

Григорета е вече 30 годишна МИЛФКА ... За друго нищо не става, освен за СФИРКИ ... Но тя не го разбира и продължава дупето преди всеки мач да подмива

И още ще минат.