17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още ще минат.

Григорета е вече 30 годишна МИЛФКА ... За друго нищо не става, освен за СФИРКИ ... Но тя не го разбира и продължава дупето преди всеки мач да подмива

Юбилейте по традиция са на 5 години, да изчака още малко с отпразнуването до 60 месеца (5 г.), малко е избързал за момента.

Гришо, не ги слушай - наеби всички кур.ви по света, докато си млад - после ще го мислиш, не всичко е пари и титли, пу.тките са по-важни! Подкрепям те! Аз съм вече стар и ако можех да еб.а тия твоите пичета, никога нямаше да ме е еня за никаква работа или спорт и други тъпотии! Живей си живота, трупай спомени и най-вече - ЕБ.И!!!

Григор никога не се е напъвал по 250-ки, освен в началото на кариерата му, за него те са тренировъчни турнири, както и за други топ тенисисти. Често могат да се видят изненадващи загуби на тях. Като цяло много тенденциозна и подвеждаща статия. През настоящия сезон Григор играе нелошо, част от загубите му бяха заради физически проблеми. С напредването на възрастта му, очевидно ще се концентрира да напредва повече в схемите на мастърси и шлемове и то на удобните му настилки. Там очевидно титли трудно се печелят, а Гришо е печелил. Григор е топ тенисист и трябва да му се радваме докато го има, преди него в мъжкия ни тенис не е имало почти нищо, след него не се задава почти нищо. Дано се появят младежи, които да ме опровергаят.

С тези темпове на развитие на спорта в България, след Григор сигурно ще минат 40 години докато видим друг българин на финал от ATP, за някой от шлемовете дори не е нужно да се коментира.

Такъв като Григорета по-добре никога повече да не се пръква, та ако ще и през следващите 400 години да нямаме пенисистка по световните турнири !!!

И още много ще минат за тъпият селендур.

Григор е добър играч но трябва да започне да играе за да спечели точката а не срещата.

Тази година е жив зян. Най-лошото е, че играе без настроение, без желание и движение .

заминава си ако е в топ 40 ще е ок

Ха ха ха ха! Хо хо хо хо!

Ми нормално, след като прави по един мач на турнир, докъде да стигне?!?

Kenn1111

Тъжното е че следващата ще е 50 месеца бе..........Григор с неговия стил на живот си пропиля златните шансове

да започва? Той вече е на 30 г. , да не би да чака да стане на 40 та да спечели турнир от Големия шлем.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Леле отвратителни цинизми.... Ужас ужас Какво искате от момчето ???