17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, но много грозно тяло и движения. Това е акробат, а не гимнастичка.

"Американката" Охаши...да бе, чиста японка си е... Мишката родена в обор не е кон.

Перфектно ли.Абе, вие скоро спортна гимнастика гледали ли сте.Това си е пионерско състезание.

Ало редакцията, вие гимнастика на олимпийско ниво гледали ли сте скоро. Тая мома ще види олмписки отбор през крив макарон. Гледали са го 60 милиона тлъсти американки за да се посмеят на трътлестата японка с щатски паспорт.

Реално, съчетанието е с времетраене около 1 минута, в която има изпълнени 4-5 акробатични номера. Всичко останало е чепене и чекнане... Ако загледате и таблото, там оценка под 9.750 не се вижда, явно такива са били критериите - ниски., нищо общо няма с олимпийските.

Браво, най-сетне да се появи в гимнастиката едно нормално женче ..., а не кощрамба.

що дюнер и хамбургер е изяла само за 21 год ... цялата се тресе

Много гимнастик бе, тука!

Мазна. Такова има брат. Ша трябва да преглъщаме.

Като бивш акробат с близо 10 години опит ти казвам, че това няма общо с акробатиката. Относно тялото - факт,че много от акробатките са малко по-набити, но не са с такива тела в никакъв случай.

Акробатика - ОК, но определено не е върхът... Да, момичето има дарба, но Всичко останало, като гимнастическа техника, пластика и хореография - слабо и то до голяма степен, дължащо се на доста неграциозното, набито и пълничко, анти-сексапилно телце на девойката. Нищо лично, просто не бих я и забелязал на улицата... Все пак, като гледаш жена по трико, все пак е редно да има естетика и правилни форми, които да радват окото...;-)

Ами отиди на модно ревю,бе....Ха накарай някоя манекенка да ти направи тези салтоморталета/ако знаеш какво е това/.

Много е готина, дано след 30 години ставите още я държат :)

Вижте какво хора, няма смисъл да оплювате девойчето...Ясно е, че не е от категорията на олимпийските шампиони, но за местно републиканско първенство, определено се справи много добре, дори на отлично. Да има си момичето целулит, но какво да се прави..с краварския начин на хранене и тия ГМО боклуци които ядат, си е направо цяло чудо че изглежда толкова добре...По малко злоба, и повече позитивизъм другари. А иначе кой знае, може и да стигне до олимпийски висоти...все пак се справи на отлично с изпълнението.........

Извинявай, ама в спортната гимнастика телата са перфектни и на мъжете и на жените! Няма слаби, няма дебели...тази е изключение някакво, явно заради ниския ръст.

Охаши! Американка ама друг път!