Минираха решаващ мач на САЩ със съдията, докарал до лудост Серина

Нямам притеснения, опита да тушира напрежението капитанът на американците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на капитана!

Браво на Рамос! Това е професионалист.

zeddd

Съдията не я е докарал до лудост. Тя си е луда...

тази черна крава да вземе и да прочете какво е значението на думата "сексизъм,"че става смешна-явно смята японката за мъж или "джендър":)))))))))))

zeddd

Абе модераторе! Нали цял свят я видя какво ме цензорираш. Тя си Е ЛУДА!

Дано съдията ги пореже тези нагли американски расисти!

"По-малката сестра Уилямс е огромен любимец в родината си, като популярността и надхвърля спортните среди. Тя обвини португалския рефер в сексизъм, а дори и расизъм при взимането на решенията, които промениха донякъде хода на финала в полза на Осака." ?! Популярноста и това да си известен е ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ, която следва да е за пример /в случая/ за младите в тениса .... С.Уйлямс показа най грозното лице на НЕ професионално отношение ... което всъщност може би също е "добър" пример, за това какво НЕ трябва да прави един тенесист/ка на корта!?

Капитанът на американския отбор, съвсем дипломатично каза, че ревовете на глигана Уилямс няма да попречат на съдията Рамос да съди справедливо.

Така трябва да бъде!

... и за бяла! смяааааххх....

И после нямало двойни стандарти... Да бе... Ако беше наказал за същото някоя дето е на 223 място, никой даже нищо нямаше да е чул, ама нали е не знам си каква Уилямс... мале трагедия. Бе що не ѝ лепнат и на нея некви годинки да не играе за псувните ѝ към съдията, а?

Как ли една популярност може да надхвърли спортните среди, с какво ги надхвърля? Хмммм, много интересно, бих искал да видя!

Не съдията го е докарал до лудост. Анаболи, стимуланти и всякакви гадости, които взема, съчетани с примитивизма й, са го докарали до лудост, това.

Аз го определях, като горила, но чувствах, че го надценявам. "Глиган", заспива.

tonk11

Ами с това, че спортните звезди ги канят на балове, приеми, откривания, концерти и благотворителни прояви които нямат общо със спорта.

Schilo

Защо американката си мисли, че правилата не са за нея? Че е исхемик, го разбра цял свят, че и потрошиха пробите- също, ама айде стига толкова подигравки със спорта

Schilo

И още нещо- браво на капитана им за обективната оценка

tonk11

Чакай бе! Не си прав! Тя анаболите ги взима като лекарство за асма а стимулантите като хранителна добавка щото се бори с анорексия и депресия. Така, че сециално в неиния случай това са лекарства а не анаболи и стимуланти и и имат само лечебни свойства. Няма странични ефекти и не и помагат в спорта. Разбра ли сега?

Разбрах - викаш, тя си е такава - не е от анаболите.

Тази е сбъркала планетата - такъв як расизъм я тресе, че чак пяната на устата ѝ е отровна. Жестът с насоченият палец пък показва липса на вътрешно самочувствие. Явно вътрешната самооценка не може да се повиши с вземането на подсилващи вещества - те подсилват мускулите, не мисленето. Лошо е когато шампион не знае как да е спортсмен. Чакам смелата тенисистка, която ще откаже да довърши мач със човекоподобното, за уронване на престиж и нетолерантност, защото действията ѝ/му (съжалявам, но не знам джендър местоимения) преднамерено поставят играчите в психологическо напрежение.

И как е "обърнал хода на мача", като Осака и преди истеричния пристъп на Серина си я бъхтеше, просто мача си продължи както беше започнал - никакво "обръщане хода на мача" няма!!! Аман от толерастки лъжи!

tonk11

Ми не знам от какво е ама не е от анаболите! Питай допинг комисията ако не вярваш!

Напротив - Американците застанаха зад съдията и се подиграват на маймуната! Въобще не са толкова обичани, братята Уйлиямс, колкото ги представяте...

Допинг комисията ще санкционира руски тенисисти по случая.

Допинг комисията е решила да санкционира руски тенесисти по случая с половата и расова дискриминация над Сери на.

точно така, всички руснаци в Тенеси ще загазят

Sega kakvo shte kajat "lubitelite" na Grigor kato v statiata dobre se kazva che ne samo parvata no parvite dve raketi na USA niama da uchastvat za Davis Cup. Znachi imalo go i na drugo miasto. Tzenete Grigor i postijenieta mu kavito i da sa zashtoto samo koito ne e minal po patiat na profesiaonalen tenisist/sportist ne znae kakvo kostva da si takav.

Колко нахално е да обвиняваш в: "Тя обвини португалския рефер в сексизъм, а дори и расизъм при взимането на решенията, които промениха донякъде хода на финала в полза на Осака." При положение, че опонетката и е също жена и негърка или полутакава, нищо че играе за Япония.

Абе, Dir-а, като превеждате, поне редактирайте! Източникът е американски, защитаващ Серина! Истината е, че лудостта на Серина й е вътрешноприсъща и тя, горката, избухва от време на време! Моля, не ни занимавайте с глупости!

Онова човекоподобно, олицетворяващо и представляващо най-добрите фармацевтични постижения, както и нейните поддръжници, няма ли най-накрая да се скрият в миша дупка и да спрат да се излагат.Между другото, съществото което, обожествяват, силно наподобява трактор "Беларус", или поне има същите габарити.

Gal1974

Пак си вързаха гащите американците...ако паднат знаем кой ще е виновен.....

Кой не скача е расист! Съвсем сериозно. Серина подскача...