17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажи нещо за спонсора от Дубай бе мухльо !

Браво!

Къде ги намираме все такива, бе...? Хем вече не ми дреме за спорта, след опорочаването на състезанията по политически причини, хем у нас е пълно с лакоми комплексари в почти всички федерации, на които им дреме единствено за джоба им, а не за спорта. Последната капка в международен план беше гаврата с параолимпийците на Русия и Беларус, а у нас - с незаслуженото толериране на Тайбе в женската борба. И нищо, че стана европейска. Самото и отиване не беше честно. Да не говорим, че това злато пак щеше да е наше.

Ми а дано, ама ще повярвам като видя как федерациите се освобождават от президенти, ръководили ги повече от десетилетие без да е постигнат никакъв успех в съответния спорт. Как ще стане - не знам, но трябва да се почне от парите - никакви пари за федерации, които не развиват детския спорт и нямат успехи на международно ниво!

Ти си сбъднатата мечта на всички педераЗи ... кой къде те фане да те полаЗи !!!

Не мога да реша, кое е по-отвратително управленец крадец и бандит или управленец некадърник психопат. Ясно е, че и двете са гадни, но защо не може да се отървем от тоя избор!

Жив отрепник.

Ти си кошмар за спорта и комплексар, облечен във власт!

Ти си направо сбъднатия кошмар на родния спорт като цяло. Поредния повелител на социалните мрежи.

Абе,и ти си една кукла на конци …..ама

Има една приказка "По делата им ще ги познаете" Не по приказките чадо, а по делата. Перукан и сливенската магистрала още си развяват коня в БФС. Онзи нещастник Део още припечелва по някой лев като лице на спортния тотализатор. Та и 1000 поста да пишеш в социалните мрежи, а продължаваш да не вършиш нещо съществено ще си останеш поредния празнословец.

Руди Гела ли? Хахахаха

Сериозно? Ами действай в БФС тогава

тоз е еаси сменика хааахааха

Пфф, смех в залата

Ма си сбъднатата мечта на всички гейове

Арогантен и зализан мошеник!

ЕГАСИ ПЕДАРАСА Е ТОЯ, СКОРО ЩЕ РАЗТУРЯМЕ СЕДЯНКАТА

Дай Боже да претвориш хубавите думи н дела! Имаш пълната ни подкрепа!

Започни с беФЕСе

И този се мисли за господ! Уважаеми господин министър, няма нужда да си губиш времето и да ни показваш какво не е свършено…. Щом можеш много, запретвай ръкави и работи за новото, старото отмина….или ще те чакаме цял мандат да ни показваш глупости! Започвай нови стадиони, по градове, села и паланки, започвай, не говори…. Самочувствието работа не върши…..хайде, всички чакаме ….