17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Георги Йомов - авангарда на Г.Г. и Димитър Бербатов ! Този “проект” е толкова разрушителен, че чак убийствен/буквално/ ! Хора , молим Ви : Бягайте от тези деструктивни хора !!!

Така..., Арена Ботевград, една прекрасна спортна зала с 5000 места бе построена от тогавашния кмет Г. Георгиев за 7седем милиона лева. Зали с подобен капацитет бяха построени почти по същото време за десетократно завишени цени, така, че кражбите в това направление са наистина колосални за стотици милиони лева. Браво на министъра, а на дебелия Кралев да му се извади погълнато по спешност, закаран в Китай и утилизиран незабавно.

Корупцията в областта на спорта е най -видима при масовото строителство на спортни зали на невероятни места.По тази причина и повечето от тях не функционират. За да лъсне всичко , ММС трябва да покаже на обществото списъка на тези обекти,както и тяхната стойност. И е странно,че нито една спортна редакция в телевизия ,например, не се е сетила да го направи.Министърът е съвсем наясно ,очевидно.Но с тази прокуратура ??? Затова и Кралев демонстрира непукизъм.

Цялата тая спортна мафия, не в затвора, ами на разстрел, тлъсти, плешиви, нагли

А дано. Кралев и плешивия да поведат редицата към бай Ставри.

https://kaksepishe.com/otvrashtavam-otvratya/

Скоро си заминаваш, поплювко. Нещо много си си повярвал.

ТОЗИ Е НАЗНАЧЕН ЗА МИНИСТЪР НЕ ТРЯБВА ЛИ ПЪРВО ДА ИМА ПСИХО ТЕСТ И ЧАЛГАР СЕ ДОБРА ДО БАНИЦАТА ПОЗОР ДЪНОТО ЧЕ И ДЪЛБАЯТ

Спри с тези главни букви

Василев добави, че в министерството страшно много неща го отврЪщават. И мен ме ОТВРАЩАВАТ неграмотници като вас. Кой ви плаща заплати бе?

Шефе, стига се занимава с това недоразумение което е станало спортен министър. Кажи по-добре какво да го правим македонския космонавт

Тоя, татечен министър е много зле. Всички ме пречат. Той е от този тип хора, за които казват до обяд мрази себе си, след обяд - всички останали.

Бас хващам, че тоя Паун докато е министър няма да направи дори тротоар около спортна зала, камо ли цяла зала!

Окопната война на Руди Гела доведе до там, че клубовете на са получавали и мизерното си финансиране от началото на годината. Без пари и в студени зали - спорта ще прокопса.... А, панаира с Дафовска изобщо не го разбрах!! Кой ще се справи по-добре от нея? От кои резултати бе са доволни, след като финансирането от държавата не позволява дори ски на ниво да си купят

Все пак след 4ри години с Кралев за спортен министър, постигнахме най-доброто представяне на Олимпийски игри от 20 години! Това показва, че не е бил толкова вреден.

Браво кака , само така - ако не беше кралев сега да сме 113ти на олимпиада

5 спортни зали в цялата страна средно по 15-20 милиона ГОРНИЧКА оскъпяване прави едни 100 МИЛИОНА ощетяване БГ ХАЗНА иБГ Бюджет За такива суми във всяка нормална държава се ЛЕЖИ по 38 ГОДИНИ А в Китай такива КРАДЛевци направо разстрел наплощафа

Дебелото прасе Красен КРАДлев само от зала Арена Бургас оскъпена с 30 милиона о край цена 78 МИЛИОНА лева открадна половината като 1фирма Водстрой е на ДПС Шиши а другата БИЛД НИКС е на2ма РУСКИ граждани КГБофицери Волокодаев и Филипов които щипнаха 40 МИЛИОНА лева подизпълнители на строежа Красен КРАДлев е масон под шапката наРУСКИ ложи "Новоя Астрея"Питербург иПушкин Москва ложа наКГБ

Тлъстият Краден Крадев ей сега да му дадат 7 години и изчцистване на името и крадените пари, ще лази по корем да целува подметки. Де да не се знае кой кой е и какви ги е вършил. Гешев е за разчекване, не за съд.

Какви конкурси организираш? С такива правила, че да ги спечелят ваши другари, нали? Да махнем мафията на ГЕРБ и да сложим червената мафия.

Айде, лека полека да чистим остарелите оскотели крадливи остатъци от комунистическото ни минало.. да идват млади хора и да почваме да градим!

Този министър е срам за младите хора. Освен високомерие, наглост и явно показване на пристрастнос, нощо друго не сме видяли от него. Какъвто началника такива и министрите му. От всякъде му личи, че е от чалгаджийската трупа на Славчо.

Що не си напишеш истинското име - Боби, Емо, Данчо, кой всъщност от тримата си ти?

Абе тъпо човече, калинке ти си отиваш скоро бе чучело

И тоз калитко, министърчето, се бърка в независима федерация, дето не получава и лев от държавата!

Където и да бръкнеш – далавери, калинки, крадене на едро, безхаберие, и т. н. – това е наследството, от най – големите крадци в историята на България, а именно – крадливата, лъжлива герберска пасмина!

Браво г-н Василев. Удри тия прости неграмотници. Михаилов е Педерас Але але

И това министърче се прави на шериф само дето замалча че тези дани ги събира от Гуглето. Сашето Диков всеки знае че е проститутката на олигарсите долен измекяр от всякъде

Браво! Най-после вярна позиция!

Като си толкова справедлив,трябва да започнеш първо с мен!Знаеш какви сме ги вършили и продължаваме да ги вършим с твоето съдействие!

Я напишете как Барби беше насран от Гуардиола! Малоумникът взел да дава акъл и на Великия Пеп! Тоя съвсем се забрави

Руди с поредното фукльовско изказване на едро. Типично за дългия и Тошо.

"Отвращават", джорналистчето, "отвращават". Къде ви намират такива неграмотници...

... ама рИдактУрееееЙ, де си брейййййй ...?

„Отвръщам“, следователно „отвръщавам“ – че и няколко пъти са го повторили, да затвърдят тази отврАт :-) „НемЪрлив“, очевидно от „мърляв“, също е често срещана аналогия сред иначе критичното към правописа народонаселение.