17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече е ясно кой оказва натиск на реферете:))).Първо Бойко вика тримата собственици дето се борят за титлата,а сега министъра на МвР пък дава телефона на доверие,на спортните съдии.Едно е ясно-кой ще става шампион ще се решава от ферплея,но това,че Витоша Бистрица няма да изпадне и тази година е напълно сигурно,след толкова сбирки на високо ниво и такава грижа за реферите:))))

Вече официално бою контролира безумното футболно първенство , да им е честито на феновете

Боко официално влиза в "бизнеса " с уреждането на мачове.

Ще дам на реферите телефон, който да е само за тях. На него ще подават сигналите. Тайна линия, нека да я наречем..." Представям си само как в Испания , излиза вътрешният министър и дава на испанските рефери номер на телефон само за тях , да сигнализират горките,когато има обосновано предположение , че Барса,Реал и т.н. са натиснали съдиите да свирят за тях. Когато няма футбол, и когато министър на Вътрешните работи е недоразумение ,като Младенов,може само такива глупости да слушаме.

телефонът може да се нарече онлайн търг-който съдя иска най малката сума за свирене на правилният отбор на него се дава и мача.От само себеси отпада това и босовете да наддават и оказват натиск на съдията:))))

Застрашена е националната сигурност на националното първенство с националните собственици.