17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Женският тенис е елегантен. Мъжкият е за брадвари. Няма място за сравнение.

Това на Винъс Уилямс ли го е казала?

Самозабравила се пикла. Да приказва по-малко, да докаже думите си и да отива да играе при мъжете, като е толкова добра. И да им спечелва по-големите наградните фондове с играта си, а не приказките си. Донякъде я подкрепям за наградните фондове. Смятам, че са прекалено високи. Според мен трябва не да увеличат наградните фондове на жените. А обратното да намалят наградните фондове на мъжете и да ги изравнят, като ги направят като тези на жените. Парите които раздават във всякакви спортове са прекалено големи.

И защо да са равни?Приходите които генерират мъжете са по-големи.А наградните фондове се базират на това.Ами дай тогава да изравним и парите на Меси и на десетката от женския отбор на Барселона,както се казва по-долу в коментарите.

Толкова малка, а вече с психични проблеми...

Типично тинейджърско самочувствие без покритие. Много ще ми е интересно дали ще успее да върне сервиз (стандартен с над 200км/ч) на играч от топ 100 при мъжете.

Ало,неграмотник!! Пише се сервиС а не сервиЗ !!! Това да не е сервиЗ за автомобили??? Ха ха ха ха!!

За съжаление и някои български коментатори употребяват думата сервиЗ, вместо сервиС!!

А ти в четири изречения си допуснал фрапиращ брой пунктуационни грешки. Та малко като във вица за жабата са при теб нещата :)

Малко смешно стана-коментираш правопис при положение,че и твоя е доста зле.Излагаш се.

Празни мисли на един празен човек...

Само да припомня, само преди четиридесет години женският тенис беше в пъти по-добре заплатен от мъжкия. Причината е, че WTA бяха дълги години много по-умни от мъжката асоциация и осигуриха немислими наградни фондове за турнирите от женската верига. Моля, не всички четящи са родени през 21 век.

Причината за голямата разлика в днешно време е, че мъжките турнири привличат много повече зрители, а от там и приходи. При повечето смесени турнири дамския тенис се „спонсорира” с приходите от мъжкия.

ще те надиграе по простата причина, че мъжете играят по 5 сета, докато жените по три.

харесва това

Аха иска да играе слещу мъжете???? Супер яко!

Ако става въпрос за горилата Серинчето Уйлямс- може!! Дори на Федерер може да се опре,нищо чудно! Хи хи хи хи хи!!

То е все едно голмайсторката на женския футболен отбор на Барселона да иска заплата колкото Меси. То и аз искам половин милион да ми дават седмично, ама взимам засега само 250 Евро.

Като искат равенство и еднакъв награден фонд могат да играят заедно с мъжете, иначе няма как мъжете да генерират приходи, а жените да прибират половината.

аф

Дай изява на глупака и гледай сеир. Няма логика, бе моме, щото нямаш акъл да схванеш логиката . При тебе има цели три показателя, определящи липсата ѝ.

И номер 1245 от мъжете ще те размаже...

ама значи :)

Джон Макенроу за Серина : ""Според мен ще е някъде около номер 700 в мъжката ранглиста . Това не значи, че не я уважавам.

Бе, така си е - най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Играли са Серина и сестра й срещу номер 200 от мъжете, преди години. Бие ги една след друга, докато си пие бирата и по негово мнение, мястото им е към топ 500 при мъжете. Нищо че се пръскат от допинг.

Включваш се при мъжете, и то ще си покаже. Наградният фонд е по добър - давай.

Няма да се включи, щото си е показало, вече. Само ще лае, поръчка, на този който плаща. Ще играе три сета при жените, при много по-малък зрителски интерес, но ще иска да взема като Джокович, Федерер и Надал, които играят по пет сета на големия шлем и играта им е несравинама с тази и на най-добрите жени.

tonk11

Добре де, в крайна сметка кой тенисист каза, че е по-добър щото е мъж? Някой казал ли го е или просто поредния вятър щото е модерно?

Черната маймуна си е черна маймуна. Да си мируват и еволюират, доколкото могат. Всичко велико на тоя свят е създадено от бели или жълти.

Айдееее и на това майм... момиче са започнали да му пълнят тиквата с глупости. Ми като сте едно и също и тя е толкова добра, що не вземе да изчука някое момче а иска той да я чу ка.

че си е патка си е ясно. Но щом като е недоволна че е момиче, да стане момче. Проблем няма. Да видим тогава как ще се класира в тениса. А и трябва ли един тенисист да получава повече от лекар, военен, полицай, учител и т.н.

Няма нужда да става момче. Вярвам, няма как да й откажат да играе в мъжката лига и "да им покаже" на мъжете...

Аз мисля че думите и са към Серена Уилямс...

Пффф, пак ли няква се прави на по-велика от мъжете, които изобщо не са твърдели, че са по-велики от жените ?

Следващата поСерена дришнйотина....

Истинският мъж нарочно ще загуби от една дама в тениса. При децата е по-различно.

Поредният мухльо. Ей заради такива мухльовци жените се научиха, че могат да правят каквото си щат и мъжете са длъжни да им отстъпват.

Ще те победя, само защото си момиче. Който не признава очевидната истина е глупак.

Едва ли ще я победиш:)

Естествено че ще те надиграе, само поради факта че си момиче. Поради какъв друг?