17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено че ще те надиграе, само поради факта че си момиче. Поради какъв друг?

Ще те победя, само защото си момиче. Който не признава очевидната истина е глупак.

Истинският мъж нарочно ще загуби от една дама в тениса. При децата е по-различно.

Поредният мухльо. Ей заради такива мухльовци жените се научиха, че могат да правят каквото си щат и мъжете са длъжни да им отстъпват.

Следващата поСерена дришнйотина....

Пффф, пак ли няква се прави на по-велика от мъжете, които изобщо не са твърдели, че са по-велики от жените ?

Аз мисля че думите и са към Серена Уилямс...

че си е патка си е ясно. Но щом като е недоволна че е момиче, да стане момче. Проблем няма. Да видим тогава как ще се класира в тениса. А и трябва ли един тенисист да получава повече от лекар, военен, полицай, учител и т.н.

Айдееее и на това майм... момиче са започнали да му пълнят тиквата с глупости. Ми като сте едно и също и тя е толкова добра, що не вземе да изчука някое момче а иска той да я чу ка.

Черната маймуна си е черна маймуна. Да си мируват и еволюират, доколкото могат. Всичко велико на тоя свят е създадено от бели или жълти.

tonk11

Добре де, в крайна сметка кой тенисист каза, че е по-добър щото е мъж? Някой казал ли го е или просто поредния вятър щото е модерно?

Включваш се при мъжете, и то ще си покаже. Наградният фонд е по добър - давай.

Играли са Серина и сестра й срещу номер 200 от мъжете, преди години. Бие ги една след друга, докато си пие бирата и по негово мнение, мястото им е към топ 500 при мъжете. Нищо че се пръскат от допинг.

Няма да се включи, щото си е показало, вече. Само ще лае, поръчка, на този който плаща. Ще играе три сета при жените, при много по-малък зрителски интерес, но ще иска да взема като Джокович, Федерер и Надал, които играят по пет сета на големия шлем и играта им е несравинама с тази и на най-добрите жени.

Бе, така си е - най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Джон Макенроу за Серина : ""Според мен ще е някъде около номер 700 в мъжката ранглиста . Това не значи, че не я уважавам.

ама значи :)

Няма нужда да става момче. Вярвам, няма как да й откажат да играе в мъжката лига и "да им покаже" на мъжете...

И номер 1245 от мъжете ще те размаже...

аф

Дай изява на глупака и гледай сеир. Няма логика, бе моме, щото нямаш акъл да схванеш логиката . При тебе има цели три показателя, определящи липсата ѝ.

Като искат равенство и еднакъв награден фонд могат да играят заедно с мъжете, иначе няма как мъжете да генерират приходи, а жените да прибират половината.

То е все едно голмайсторката на женския футболен отбор на Барселона да иска заплата колкото Меси. То и аз искам половин милион да ми дават седмично, ама взимам засега само 250 Евро.

Едва ли ще я победиш:)

Аха иска да играе слещу мъжете???? Супер яко!

харесва това

ще те надиграе по простата причина, че мъжете играят по 5 сета, докато жените по три.

Само да припомня, само преди четиридесет години женският тенис беше в пъти по-добре заплатен от мъжкия. Причината е, че WTA бяха дълги години много по-умни от мъжката асоциация и осигуриха немислими наградни фондове за турнирите от женската верига. Моля, не всички четящи са родени през 21 век.

Празни мисли на един празен човек...

Типично тинейджърско самочувствие без покритие. Много ще ми е интересно дали ще успее да върне сервиз (стандартен с над 200км/ч) на играч от топ 100 при мъжете.

Причината за голямата разлика в днешно време е, че мъжките турнири привличат много повече зрители, а от там и приходи. При повечето смесени турнири дамския тенис се „спонсорира” с приходите от мъжкия.

Ало,неграмотник!! Пише се сервиС а не сервиЗ !!! Това да не е сервиЗ за автомобили??? Ха ха ха ха!!

За съжаление и някои български коментатори употребяват думата сервиЗ, вместо сервиС!!

Ако става въпрос за горилата Серинчето Уйлямс- може!! Дори на Федерер може да се опре,нищо чудно! Хи хи хи хи хи!!

Толкова малка, а вече с психични проблеми...

Самозабравила се пикла. Да приказва по-малко, да докаже думите си и да отива да играе при мъжете, като е толкова добра. И да им спечелва по-големите наградните фондове с играта си, а не приказките си. Донякъде я подкрепям за наградните фондове. Смятам, че са прекалено високи. Според мен трябва не да увеличат наградните фондове на жените. А обратното да намалят наградните фондове на мъжете и да ги изравнят, като ги направят като тези на жените. Парите които раздават във всякакви спортове са прекалено големи.

А ти в четири изречения си допуснал фрапиращ брой пунктуационни грешки. Та малко като във вица за жабата са при теб нещата :)

Това на Винъс Уилямс ли го е казала?

И защо да са равни?Приходите които генерират мъжете са по-големи.А наградните фондове се базират на това.Ами дай тогава да изравним и парите на Меси и на десетката от женския отбор на Барселона,както се казва по-долу в коментарите.

Малко смешно стана-коментираш правопис при положение,че и твоя е доста зле.Излагаш се.

Женският тенис е елегантен. Мъжкият е за брадвари. Няма място за сравнение.