Коментари - Младенов с остра атака срещу Михайлов и Лудогорец, пасивните фенове и лъжите от държавата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този грездей все някой му пречи! Гаден, досаден, и в същото време, вече е посредствен треньор. В оправданията си за калпавата игра, надминава дори чичовото. Мъри е същият. И двамата почиват на стара слава, и се чудят сега как да оправдаят заплатите си.

ЦДНА и ЦСКА някога може да са били голям отбор, ала как - като обират наготово най-доброто на другите тимове чрез силата на властта. Така и баба знае! Защо сега не си произвеждат собствено кадри, защо с хитрувания избягват да си плащат даже дълговете, а плачат да им се подари ново държавно имущество (стадион), че и помощ за построяването му? Чак и Перуката им е виновен за WAP-системата. Сигуерно и Михайлов, и Кабаков са причина да ги търкалят поголовно в евротурнирите. На калпав треньор, ама напраскан със самочувствие, WAP му е кусура. А на калпаво ЦСКА - тирето му виновно!

Тоя малоумник ми напомня на един друг такъв от Банкя с прякор Тиквата.

Оправдания...

Ейййй,комплексар докажи всичко това в съда ,а не плюй в медиите.знам,че ставаш само за блъскане по масата и заиграване с лумпините.като треньор не си и за отбор от някоя махала или пред блока.ти и родата ти фалирах те истинския ,а сега се правиш на велик.но на eko-toi arena има повече хим.таолетни,отколкото припоци които да гледат лайняната ти игра на мангустите

Може да са некадърни,но нима Лудогорец не са също гола вода.Но...на тях има кой да помага да станат шампиони.Докато наглата перука е във БФС всичко ще е пълна разруха.

SU-152

На Микренци уж ще им строят стадион, направиха им нова лига, опростиха им милиони задължения, държавата по всякакъв начин ги подкрепя законно или не. Да не забравяме, че строителят на ДПС Инджов е с равни акциии като Гришата, нооо, ние, говедата, сме на държавна хранилка ... За разлика от вас поне събираме пари, а не общо 68 лева за рейс ...

Когато почнеш да плюеш по другите, това е най-явния знак за безсилие и плиткоумие. Явно селото, в което се е родил е кръстено на интелекта му - Плоски.

Младенов само не засягай тема как държавата била помогнала на Левски и не помогнала на ловеч. Само с това не се хващай, щото ще ти се такова таковата.

Много се изнерви треньорчето Младенов. Явно че трябва да се мотивира с приказки и плюене по други,а да не се виждат собствените грешки.Защо му беше това отлагане на мачове,нищо не постигна и сега трябва да търси виновни.

За какво ти е стадион,то никой не ходи на африканската сбирщина. Хората не им се гледат вносните мангали. Литекс никога не е имал и публика, защо сега да има?

Не се излагай Гледай си отбора какви некадърници са Остави политиките на другите