17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се закрие този спорт и спре това пране на пари...

Не знам какво се случи през последните 6-7 години, нямам и желание да ходя на мачовете на Левски. Честно казано искам да има момчета, чийто имена да мога да произнеса лесно, нищо че не играят като Меси и Роналдо.

Докато милиони са готови да дават годишно добър процент от заплата си, за да гледат спортните канали закупили за милиони правата да излъчват футбол ще е така. Да не споменаваме и как всички плащаме и през бензиностанциите и цените на петрола. Още по-трагикомично е в България, където хора със заплати под 1000 евро събират пари, за заплата на Ники Михайлов разполагащ със спортни коли и силиконови разходи за хиляди без дори да играе. Не е луд, който яде баницата ...

Дам, имаш нужда не само да изглежда като Холивуд, но и да са лесни имената им като на актьорите там! То само това остана да са си едно към едно! Даже скоро ще включат дубльори за по=техничните сцени!

Страхотен анализ. Браво.

Никой нищо няма да преосмисли. Свърши ли карантината, ще се запее старата песен на нов глас. Алчността движи света. До една година, ще има сделки и за по 300 млн.