17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да

Това трите най- мразени от мен отбори, а подозирам, че това е мнението и на много други хора. Та не се изненадвам, че те стоят в основата на това

Аа

Si

Ще стане като лудогорец - напомпани, с претенции, ама пълни боклуци.

Ами да пробват. Аз лично бих продължил да гледам отборите в шампионската лига на Уефа, защото те поне ще трябва да се играждат с успехи, а не с пари, което за мен е много по-интересно.

И кое ще ти е интересно в Шампионската лига - един единствен мач, определящ победителя Байерн - ПСЖ, без значение на коя фаза от елиминацията ... УЕФА реве, защото без тези 12 отбора ще фалира. Това е истина. Ще видиш, че като си стигнат ръцете, да дадат малко от пая на УЕФА, отговорът от там ще е "Аааа, ама вие сте щели да давате и на другите отбори, ми да го бяхте казали, ние не го бяхме разбрали така ... " Борбата е за пари, за много пари. За нищо повече. На УЕФА и ФИФА не ѝ дреме за футбола - само за проходите. Световното в Катар го доказва.

вървят нещата футбола ще стане нещо като кеча - вид хореография. Много лесно може да се провали тази суперлига, достатъчно е феновете да бойкотират тези мачове както на живо така и по телевизията.