17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека това бъде съдбата на всички бели крви с маймуни

Gorkoto momiche!Ne e triabvalo da go prai.

Айде пак почнахме....тя курва,пък той голям мъж.Три деца от две жени.....ама той не е виновен. А между другото причината да посегне на живота си не е ясна.Може да е имало друг проблем.

Бели глупачки трябва да се вържат с някоя чернилка, за да разберат че на тях се гледа като на крви и нищо повече, със съответния логичен и трагичен край.

Полякинчето не е могла да прежали черната паламарка, полякините са ненаситни..

Не е виновен тоя дето яде баницата...като е била толкова тъпа (както и предишните му) да не го види какъв гнусен мангал е, ама парите си казват думата. После като ги наречеш курви се обиждт, но ако ги питаш "сега представи си същия този да е шофьор би ли тръгнала с него" и последващото мълчание е показателно.

Името на момичето се изговаря Кашя

Толкова и е ъкъла, да си отиде заради един мангал!

жалко за полякинчето! що така бъркат тия блондинки и тръгват с черни?

Една година са се чукали и са си писнали.

Тая не е никаква, но да се самоубиеш заради един циганин...

Жалко, хубаво момиче да се затрие заради един циганин с пари и голяма пи*ка!!!

Какво искат повече жените в този свят, освен пари и голяма пи-ка ?! Сигурно да им четеш Достоевски и да обсъждате международното положение.

Да утрепват маймуната... За всичко са ВИНОВНИ арабите, турците- Ислямисти и негрите- маймуни... Тия искат да завземат чужди държави и ЛЪЖАТ разни ИДИОТИ- Митьо-вци, Мечки, Картофи да стават Предатели и техни помагачи- Анархисти, Анти- христи, да КРАДАТ, да пренасят НАркотици, с които да побъркват хората и да ОТВЛИЧАТ жени и мъже да ги правят Просяци и Проститутки и да ги продават в харема на богати араби- Ислямисти. Ал Капоне е бил арабски шпионин и е трябвало да го убият, още като е прстигнал в САЩ.

НЕ МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО И ДА Е ТОЙ, ДА ДАВА ЕДИНСТВЕНО СМИСЪЛ НА ЖИВОТА ТИ.

Обикновено в природата нещата вървят към прогрес... при някои жени се забелязва регресия и връщане към корените...

Добре че само това е при жените.

Жалко, разгледах нейни снимки - хубаво момиче но така да се подведе по този тъмен хуйо.., вместо да си беше намерила един по-нормале все по извратеняци тичат момите вече

Парите, парите.

хубаво, една чернофилка по-малко, щеше да роди още 2-3 мелеза. типично е за черните да не си гледат децата и да изневеряват

Самоубила се на рождения ден на сина си Ноа...Ужас!

Празната глава ще си е винаги празна. Няма при кой да иде, ами...Проблема е, че това е типично за европейската жена. Да не говори и за българката ( не ми дреме за вашите минуси). Има и свестни, но няма и 20%.... Е затова се множат джамиите в цяла Европа... Нали съм в Германия и ги гледам- по 3 кучета водят, ама деца няма. Най-малко половината семейства са в разпад. И ако знаете как учат децата- модела е бащата е от Ямайка, майката е бяла, на мен майката си е в Ямайка. Имам доведена сестра.Но...всеки си трае , зомбита та зомбита ...И като кажеш нещо-" Ами ти защо си в Германия".... Ако не вярвате- пишете и-мейл- ще ви пратя снимки от учебниците. Дъщеря ми е в 7-ми клас. Ще изкараме до 8-ми и се прибираме в България...... Дойчланд- Сфазиланд......

Зависи къде си в Германия. Аз съм в Бавария и хората имат деца, и цветнокожите си знаят местото. Местната Ландесполицай е по- зле от американската полиция - видях с очите как някакви двама араби около 9 часа вечерта ги спряха и ги прибраха, а хората само си стояха на Мариенплац и си говореха помежду си. Чернички има , но не много, смесени бракове досега не съм видяла; обикновено цветнокожите живеят компактно в някои части на града ( Мюнхен).

Ами и аз съм в Бавария. Бецирк Гармиш. Е, срещу нас има 1 фамилия Манголд- имат 7 деца...но това са единици....Та и в Гармиш има джамия, ако не " верваш"...

Опропастил й е живота! Да му се върне дано !

Пожелавам на всички мурви които се хванат с негро да се самоубият.

Eпа една продажна крува по-малко ,голема работа!Като сака 30 санта юй да се самоубива!Сиганина му е през дядовия такива мераклийки много,следващата моля!

kasia lenhardt преди да тръгне с примата е толкова хубава, след това Пластики и точно като нашите чалгарки - силиконови джуки и т.н. да повърнеш...

Представяш ли си да си срежем вените заради тоя черния..................

сигурно я е самоубил...ама нема да го разследват щото не е ПолКор, на тия всичко им е позволето в МултиКулти ЕС!

Такива "бели" парцали трябва да ги съдят за зоофилия!

В Зоопарка се ходи за удоволствие, не за размножаване.

Зоофил в зоопарк... Удоволствие? Едва ли. Вероятно купрофагия?

асдасдасдасда

Тоя циганин ли е германец ?

шоколадов ариец

шоn-ариец

тъпа трябва да си за да умреш заради гибон. Почва да ме е страх ,че заслужаваме изчезването си като вид. Този свят екстемно губи разсъдъка си.

Определено не е била с всичкия си, инстинкта ни е за самосъхранение а не обратното.

самото заглави е гнусно и подвеждащо "немски национал"

Една поправка - бившия немски национал !Преди две години Льов заяви, че повече няма да бъде викан в отбора.

Eй тия европеики умират заради черното кересте,големи боклуци.

учат, ЕС ценности!

геноцида наз Бялата раса продължа, така е като се събереш с примат!

Проблемът на "хубавицата" е бил, че примата е оставил в нея голяма "празнота", която трудно е можела да запълни. А на практика, алкохола води до депресия. А депресията води до мисли за самоубийство. Когато най-важното в живота ти е колко да си напомпаш джуките и висшите "образувания", нищо не може да ти помогне.