МОК официално забрани коленичене и протести на Олимпиадата в Токио

Няма място за политика на подиума на медалистите по време на игрите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време беше на черните расисти да им се напомни, че в спорта няма място за расизъм.

ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление. В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език. Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски. Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. В Япония е немислимо, както у нас, джамия да огласява половината град с виковете на ходжата. Говоренето на арабски е строго забранено! В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава. Точно 0.00% японци изповядват ислям. Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа. Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и тн., които изповядват исляма. В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни. Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя. Самите японци се отнасят лошо с мюсюлманите и не гледат добре на тях. По презумция те се считат за престъпници или неприятели. Ако японска жена има връзка с мюсюлманин тя бива отхвърлена от обществото. Само за справка: Ако в Япония те уволнят повече никога няма да можеш да си намериш работа, защото това се счита за голям позор, какво остава, ако имаш връзка с най-презрените от японците хора на света.

Извода е че японците са мъдър и разумен народ. Дай боже някой ден и на европееца му уври главата за тия няколко простички правила

А попитахте ли Дж. Байдън и Камала Харис, попитахте ли CNN, BLM, коленичещия Л. Хамилтон дали са съгласни с решението на МОК? Да не ви отрежат субсидиите от САЩ на МОК, па може и да наложат санкции дори заради подобно отношение/решение, нарушаващо свободата на изразяване.

и правилно!

Сходно е отношението им към негрите, но не е законово формализирано. В Китай пък мюсюлманите ги тикат в концлагери, за да им дойде акълът. Ако пък не дойде - все тая. И после ще жълтурите са на път да ни отвеят като торнадо дървена барака в Канзас...

Сходно е отношението им към негрите, но не е законово формализирано. В Китай пък мюсюлманите ги тикат в концлагери, за да им дойде акълът. Ако пък не дойде - все тая. И после ще жълтурите са на път да ни отвеят като торнадо дървена барака в Канзас...

Изключително грозна и противна е тази гледка на коленичещи ,заради някакъв престъпник.Не си спомням ,но някай от известните английски футболни отбори, остава прав докато другите се търкалят по земята

А БАНАНИ ЩЕ МОГАТ ЛИ ДА СЕ ЯДАТ.....ЧЕ ИМАМ ЕДИН И НЕ ЗНАМ КАК ДА ИМ ГО ПОДЕЛЯ ...????

tonk11

Супер. Е сега ще се види кой е реално убеден в расизма и кой го прави щото е модерно.

Тези нацъкали минусите не можете ли да осъзнаете че това изказване е майтап?? Притеснявам се как може да има толкова дебили неспособни да различат иронията от сериозността, не за друго. Или са герберски тролове дето са се увлекли и са забравили че работния им ден е само 5 часа?

и на теб ти цъкнах минус за даразбереш, че не може да лепиш етикети на несъгласните с теб. А ироонията в горния пост е толкова "тънка", че може да мине и за казано сериозно.

все още има нормални разумни хора,колкото и да са малко...

Ето затова Япония е на светлини години от другите така наречени либерални държави.

всеки мъж, който дори един-единствен път коленичи пред евреите и мръсните им лъжи, които насила навират на целия свят - не заслужава да живее. Коленичи се пред майка, баща и род - и пред жена ти, веднъж в живота. Всеки друг, ВСЕКИ ДРУГ случай се посреща от позицията на неизменно достойнство!!

браво,браво,браво.

Само така. Сигурен съм, обаче, че пак ще се намерят неграци да размахват ръце и да коленичат и няма да могат на им направят нищо, щото ще станат бунтове и убийства.

"Изключително грозна и противна е тази гледка на коленичещи ,заради някакъв престъпник.Не си спомням ,но някай от известните английски футболни отбори, остава прав докато другите се търкалят по земята" Точно обратното. Англичаните бяха коленичи, а поляците бяха прави в една редица.

Градски легенди - направете си труда да прочетете малко. Да, мюсулманите са изключително малко в Япония, но не е като религията да е забранена. По повод, че няма джамии - глупости, има! Ето две (потърсете ги в wikipedia): Tokyo Mosque и Kobe Mosque

а може и да не станат. В Япония полицията е достойна и подкрепяна от обществото.

и пред Бог.

пич/ке, явно не си уцелила думите, и хората, които са те оценили, не са виновни. ти не си ги уцелила.. сега какво, да ти коленичиме ли, щом си предал/а мислите си куцо?