Коментари - Нападател от Камерун разплака родината си и донесе победа на Швейцария | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава снимка на мургавите платени роби, които изкуствено трябва да подкрепят отбори на това фалшиво СП! Най-големият срам в историята на ФИФА!

Швайц нати кръстоносците срещу пустинните лъвове ,вземаме мача ,имаме слаб тренер тоя якин е за аматьорските лиги Гиб газ Швейц,ангазен 2-0

Камерунците много надъхано пееха химна си - с цял глас! Браво! На вратата на Камерун е Андре Онана, сега на Интер, преди това на Аякс. Много е добър!

Ти швейцарец ли си?

Ний сме за Хелвеция, маймуните не ни интересуват. Виж, циганите си ги харесват, явно щото са по-черни и от тех:)

За шиптърите ли сме?

Кефя се на красиви швейцарски имена... а момчетата загорели от швейцарските планини..

Черното еничарче се обърна срещу родината и кръвта си!

Това беше първенство на държавите, ама те вече не са същите! Скоро ще сложат и правила за закупуване на играчи между държавите!

Кирчо Наш

Не, за алпийските кретени, както са известни сред съседите си.

Баси тъпия коментар

и кои камерун, не ми стана ясно? Как е разплакал родината си, като и в неговия отбор е пълно с негови "роднини"

Отстреляхме пустинния лъв,да се готвят Селесао и плавите,но ни липсва ефективния голмайстор като легендата Алекс Фрай,Петер Алекзандров също беше много добър,със статус на легенда в аарау,но беше недооценен от България Вир ферлиерен нии

Да си ритат до финала. Тогава идва Путлер, бомби стадиона, взима купата и ги оставя всички с пръст в устата.

Днес няма статии за Русия, че се вихриш тук ли?

Давам тон за песен. :)

И как се е "обърнал"? Имал е избор - избрал е да играе за Швейцария! Момчето беше достатъчно коректно и не се израдва даже!

Объркал си жанра!

Абе ти играта ли гледаш или кой какъв цвят на кожата има или каква лентичка развява? Пука ми дали е черен или бял, след като падат красиви голове или правят впечатляващи отигравания!

Тя Европа вече не съществува, превърната е в жалка клоака.. Това , което направиха през вековете колониалните уроди сега им се връща като бумеранг...

който плаща, поръчва музиката

така е,вратарят им ги е добър

Половината отбор на Швейцария са разни албанци и африканци... WTF и европата и чудо..?!

Не знам за вратаря, но на репортажа в няколко ситуации защитата им при при бавна топка я гледат как се придвижва из наказателно им поле, включително при гола. При други отбори, щяха да са се хвърлили поне 2 човека да спират.

Трябва да утрепят Камерунския ШПИОНИН -маймуна, който идва да пише тук, на сайта. Гледай какво става !!! Арабите и негрите нападат да завземат Европа. А разни олигофрени и наркомани- Митьо-вци, Мутри ИЗНЕРВЯТ всички... И пак сложили някакъв африкански ШПИОНИН ДЯВОЛ маймуна в отбор от Европа.. Швейцария ги биеше наред такива негърски африкански отбори, до преди 1990 година... После разни ТРАФИКАНТИ на маймуни тръгнаха да мъкнат Маймуни в Западна Европа.. А след 2000 година, тия тръгнаха да мъкнат маймуни и в останалата час на Европа... Мачкай всякакви Митьо-вци и маймуни ! Да мрът !!

Във всички медии го коментират талка сякаш този нападател с камерунски корени сам е играл. Е затова сега, да му бият шъута и да го заменят с шевйцарец. И пак Швейцария ще са по-силният отбор. Дри може би, ще са още по-сини.

Испания с 24 испанци и иедин пребоядисан само играе най-добре. Ако гемрания бепе разритала новоизлюпените и бепе сложила треньор който приоритета му е силен маншпафт, а не идентити политика, сега Германия можеше да е номер 1. Ама е Испания.

100% швейцарец. Ходил много на плаж това лято.

... излиза Хасан от окопа и вика - А сега от къде да им намерим НЕМЦИ?!

Ама, швейцарците много черни бе...?!

швейцарец от Камерун