Мондиал в друга орбита: От мач пред 248 зрители до 2 милиарда аудитория

Женският футбол вече е в нова ера за световното в Австралия и Нова Зеландия

Обратно в новината

Коментари - Мондиал в друга орбита: От мач пред 248 зрители до 2 милиарда аудитория | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това БНТ3?

После направете демонстаривен мач между шампионките и собрен отбор на В окръжна група у нас (няма значение коя от четерите). Сложете награден финд по 5 000 евро на човек (абсолютния минимум е достатъчен) и гледайте как селските ни алкохолици бият шампионките 11-0 Освен ако някой не се сети да плати на пианките да легнат (примерно, срещу по 50к на човек биха си преглътнали смаочувствието)

Не съм съвсем съгласен. Според мен които станат шампионки там ако ги пуснат срещу нашите мъже национали нащите ще отнесат в най-добрия случай една почетна загуба.

това е щото не си чул как 15-годишните от Арсенал ебаха каките от националния във всички дупки 9:0 или нещо подобно. А дори не са мъже. Айде някви селяни от "В" група може и на кантар да са срещу тия ама националния ще ги отнесе с разлика. То само борба за топка ще ги засилват като прасе в кочина.

И под 2 милиардна аудитория се има предвид всек иедин човек - от пеленачетата до 110 годишните столетници които са граждани на страните, които ще излъчат тази тъпотия. А колко от тези 2 милиарда ПОТЕНЦИАЛНИ зрители реално ще гледат мъжкарани да подритават на нива Ж окръжна е друг въпрос. Ж окръжна ли? Футболният тим на всеки 8 клас ше ги помете.

Не, 20 милиарда са, шибани либерасти.

Приятно впечатление ми направи факта , че има европейски отбори изцяло от бели/руси европейки , което за мъжките отбори на тези старни не може да се каже отдавна .

Женския футбол е на мизерно слабо ниво, на никого не му пука за нвго и срещите са бошлаф. Там където загубата е трагедия и води до тежки финансови пасиви, там има и много натурализирани.

многократно се обсъжда и коментира - това че отвсякъде вдигат шум и навиват манивелата, няма да направят този спорт гледаем... колкото и да им се иска... :) Най-интересното в женския футбол е 2-3 пъти в историята след гол свалена фанелка без нищо отдолу, както си трябва :) Единият случай четох навремето че е бил на мач на националния на България, съдията показал жълт картон и бил бурно освиркан от малкото публика :D С две думи - този изкуствен натиск от УЕФА (we care about the money) да се правят женски отбори, да се финансират от тях и да се развиват е наливане от пусто в празно... Колкото лудогорец се сдоби с фенове, толкова и женския футбол ще стане гледаем спорт :)

Да, да, 5 милиарда…глупости

Да вееее, разбрахме, че жените са равни на мъжете. РАЗБРАХМЕ. Само не знам тези 2 милиарда знаят ли, че са аудитория на това първенство. Сигурен съм, че понеже ще го дават по БНТ 18 броите и цяла България за аудитория.

Голямо натрапване на лесбийката от САЩ

Явно повечето от коментиращите тук са гледали много малко женски футбол! На моменти жените играят много по-добре от доста мъжки отбори, българският национален мъжки тим въобще не го коментирам! А и UEFA се усетиха, че има много пара в тая работа! Приятно гледане на тези, за които ще бъде интересно!

Да тъ-омра в разбирача на футбол...в США националният женски отбор игра срещу 9 клас момчета и паднаха 5-6 на гиврек.

Ти си пълен смешник, пич! Достатъчно женски футбол сме гледали и много добре знаем каква пародия на спорт е!!! Женският спорт никога, никога, ама никога не е могъл да се доближи до мъжкия, камо ли да е по-добър! Толкова глупости си написал, че не знам на кой свят живееш! 13-14 годишни момчета бият женските отбори на Щатите, Австралия, Арсенал, Цюрих и т.н. с по 6-7:0. Наскоро ветераните на Рексам разпраха някакви американки с 12:0 в 2 кратки полувремена по 20 мин, на смалени вратички. И ти ще ми говориш колко добър бил женския футбол!!!!

За съжаление няма такова нещо. Хлапаците в училищния двор са по-технични, по-бързи и по-интересни от който и да мач на женски футбол.

Бях на световното за жени в Германия през 2011. Гледах Марта от Брязилия на живо и беше по-добра от 80% от мъжете, които съм гледал. Много обичам да гледам женски футбол, ако не сравнявам постоянно как една ситуация би била отиграна от мъж, се забавлявам искрено.

Съжалявам,но не е моето! Жена шлосер,кранист,кофражист,борец,щангист и т.н. в 99 % от случайте когато не е по принуда е лесбийка! Аз свързвам жената с друг вид занимания подходящи за крехката физика на женският организъм!

На кратко женския футбол не става за нищо. Футболът е мъжка игра - женския спорт е бавен, муден, нямат мощта и скоростта на мъжете. Но понеже вече е модерно да “подкрепяме различните” трябва да ни пълните главите и със женски футбол.

Спирането на топката с ...гърди е интересно :)

Напълно съгласен! Преди година, две, се мъчих да гледам някакъв мач от турнир, но наистина си беше мъка! Наивност, излишни емоции, бавни разигравания, нескопосани постройки... Ако не си причиняваш БГ Футбол, не виждам логика да си причиниш Женски Футбол!

Бавен , муден , скучен ?!? Ти явно не си гледал как играят ... може да е било така преди 30г примерно, но сега един средностатистически женски отбор ще направи двуцифрен резултат на прехвалените ни "професионални" футболисти мъже !

Палячо!

ко? НЕ!