17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците, дори 5 поколения в чужбина, си запазват националната принадлежност. Ислямският фанатизъм е водещ за тях. Същите са и т.н. швейцарци, тоест косовари и албанци. Въобще, старата Европа се гърчи под ислямския радикализъм. И спортът не остава настрани.

Един мангал по малко.те такива всеки ден могат да ги сменят

Сигурен съм че ако беше се раздавал в мачовете и да играе сърцато, дори и след загубите щяха да му кажат едно евала. Обаче това че разхождаше само фанелката по игрището и демонстративно не игра за отбора, го видя целия свят. Тъй че баща му може да вика квото си иска, но сина му е за гонене от националния на ФРГ, да ходи играе за Турция щом му е толкова мил Ердоган, че чак се снимал с него

Като играе - играе, но като не играе, не можем да си затворим нито очите, нито устите - сори. Сега е демокрация - да се отказва, да си се прибира при тати, ще му върнат и куклите, и парцалките.

Я най добре всички турци, араби и прочие да си грабват чамаданите и юруш обратно в Турция или кий от където е дошъл.... Чаук, чабук....

Да напусне не само националния отбор, но и Германия! Може да премине в истамбул кара баджак чекмедже!

Йозил умишлено игра симулативно! И бе единственият, който дори не си отваряше устата по време на немския химн.

Ами да се махат! Всички мижитурки, да си ходят при любимия президент-диктатор! Тогава няма да има следната ситуация: "Негъра подава на арабина, арабина към турчина, турчина вкарва гол за Германия"

КГБ

Няма да е голяма загуба.

Това, че ги критикуваха за снимките е върха на простотията. Живеем в свободни държави, ще се снимат с когото си поискат. А за играта им няма да коментирам, Йозил беше доста зле. По-добре да напуска.

значи, човек е свободен да се снима с когото си поиска, но журналистите не са свободни да критикуват?!