17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам злобните коментари на големите тенис специалисти и още веднъж се убеждавам,че най-големият проблем на България са злобните,завистливи,прости жители,които са в отчайващо изибилие

на спорта! Това е великия Рафаел Надал!

на допинга в спорта! Измамник на хилядолетието! Това е Рафа Анабол!

Признавам Рафаел Надал за велик шампион.

Джокович вече 1 година и половина играе със скъсан коремен мускул.

Вече и на колегите му им писна от неговите номера. Бият му инжекции, които в другите спортове са забранени. Преди турнир от Шлема се "контузва", за да може да ползва тези забранени субстанции. Другите тенисисти като са контузени не продължават да играят. Само Надко побеждава не един, а поредица от тенисисти с контузия. На предишния мач си позволи да привика Сонего на мрежата, за да му търси сметка защо викал при ударите. Не се обръща към съдията, а търси сметка на съперника. Другите трябва да го чакат повече от 25 секунди защото съдиите не смеят да го накажат, а пускат часовника по-късно.

Пък един балкански селски хитрец НоВакс като почне да губи и го "заболява" я кръст, я гъз... Пък и не зоби, а?

добре .че си бръкна 230пъти в г-за и си дръпна дясното ухо 300пъти-това е тайната

Ако такива мачове са им тегави, да си сменят пола и да станат жени. За 50 минути бият 6:2, 6:1, и айдеее, вземат същите пари като мъжете.

Не знам как направих този обрат. Щастлив съм, че въпреки всичките трудности успях да спечеля. На моменти мислех, че изобщо няма да мога да доиграя мача. -------------------------------------------------------------------------------------- Затова в последните геймове търчеше като изоглавен! Стига преструвки, няма ли кой да му направи ефективен тест на тоя медикаментен херой? Нандролон, нандролон! Мелдоний, милдронат! У-а-а-а!

Световен шампион по зобене, даже вече и на корта го дрогират. Всеки нормален и чист спортист спира след подобна контузия, а галеникът на тениса си зоби и после мачка. Срам, да живее Джоката.

Надал е страшен лъжец Уж беше контузен и на Ролан Гарос, а срещу Ноле и Зверев тичаше като луд. Сега пак същата история Ако падне от Ник пак ще се оправдава

Предлагам всички астматици и хронично болни, да си направят алтернативна лига и да зобят на спокойствие. Този вечно мрънкащ и контузен се прави постоянно на жертва . Уж не бил тренирал преди РГ, тичаше като обезумял. После пак се "контузи" за няколко седмици, сега на Уимбълдон е свежарка и така до УС опън. Може да сме прости, но не и малоумни. Двойните аршини винаги са в полза на "развития запад", предполагам е случайност.

Надал е допингиран и винаги е било така. Всеки път едвам издържа и след това е на 100% готов ..

Или журналистите си доукрасяват, или Надал пореден път се представя като жертва.

Или, най-вероятно, не си гледал мача и няма как да знаеш, че травма имаше. И не само, че влезе терапевт, а Надал видимо не игра 2-3 гейма. Следващият път коментирай, когато имаш реален поглед върху играта.

издиша чалосаното човече с тиковете. Не е вземал зоб от няколко месеца, че затегнаха контрола.