Надал към сръбските фенове: Това не е футбол

Испанецът се оплака от шумната атмосфера във финалните мачове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и космоса и пречи!

Шумадийските цигани са най-простите отрепки, за каква тенис култура говори Рафа, тия са свинари по рождение...

Старшината казваше : на който не аресва у казармата да се уволни.

Ами то най-шумната част от публиката викаща за Джокович бяха българи и на два пъти даже се чуваше "българи юнаци". Ненапразно след победата от щаба на Джокович поздравява България и развяваха бяло зелено и червено.

Надал не може да губи. Винаги се разпорежда-ту теренът му е мокър, ту публиката му е шумна. Все много знае. Тенисът не цил футбол... В САЩ и в Лондон всички вкупом викаха брутално срещу Джокович. Джокович победи в Лондон. Изобщо не мога да ги понасям лицемери такива.

Е ми прав е, тенисът не е футбол. Това е аристократична игра, не забавление за плебеи. Има определени норми на поведение , които трябва да се спазват.

Хах, като че ваш'те алармаджии са по-тихи, Надале не се излагай, а с чичо фед приемете че Джокович е номер едно. Просто е.

От сърбите само ние сме по-зле

Надал няма нито харизмата на Джокович, нито джентълменското излъчване и държание на Федерер. Отличен спортист с кофти излъчване, не може да влезе в сърцата на публиката като тях, да не говорим че е много далече от Макенроу, че да му отива да чупи ракети. Не може да преглътне и загубите. Но пък Ноле беше велик и неотразим, напълни ми душата. Игра просто за страната си.

Това ми е разрешено от WADA, боли ме колянцето.

аф

Нали испанските са по-различни :D

Може да е страхотен тенисист, но е такова мрънкяло. Не може да приема загубите достойно.

Споко синко. За АО ще ти вдигна дозата за да спечелиш.

публиката й пречи :)

Ноле - сърбине!!!

Балканските примати се държат като цигани.

Вие французин ли сте?

Турчее се. Иначе е от Джебел.

Това е тенис, не шах.

Келешите и на "шах" да отидат, пак ще си покажат келешлъка. Който го може, го може!

Луда по тебе.....България, България.

Сърбите са като нас - да си спомним единствената поява на Гришу на София оупън. Само пиротехника как не внесоха....

Прав е Надал. За всички двубои по тенис важи. Обикновено съдията въвежда ред, ако има шум. Дори може да отстрани хора от публиката.

Че по- луди са само испанците при мачовете на Рафа.

Неприятно е когато си загубил и Матадора е недоволен ... А Джокович печели и когато срещу него е и публиката, и съдията

Тенисът не е опера. На футболистите не им пречат виковете на 90 хиляди зрители и дюдюкането по някой футболист. Дори ги мобилизират виковете. Надал загуби,и зрителите са му виновни. Идва края на Надал. Тенисът е шоу, за което зрителите си плащат. Който плаща, той определя нивото на шума.

Надал се представя традиционно слабо в Австралия - АО му е най-слабият турнир от всичките в ГШ. Не бих бързал със заупокойната

прав е надал,но балканска дебела глава няма как да разбере!особенно сръбска националистическа !светът ни е дал много култура и традиции,които трябва да се уважават,а не като си бил, да унижаваш победения с крясъци и викове!сърбия затова се докара до това дередже,три класи бяха над нас,,сега ние им правим аутобаните!сякаш победата не ги радва толкова,колкото да се покажат с превъзходството на великата си нация!единаци,националисти,не искат от никого да почерпят опит,култура,традиции,, те са номер едно,,и това е!

Пич, сърбите, след толкова войни, пак много по-напред от нас. Никога няма да ги стигнем по футбол, баскетбол, волейбол и мн други спортове.... За съжаление

Тъпанара си е тъпанар където и да отиде а сърбите отдавна ни минаха по селения и идиотизъм но и тук има още като теб които само афиш на операта са виждали