Надал насочи критики към Джокович: Не може да гледаме само личния си интерес

Рафа реагира на новосъздадената асоциация на тенисисти, оглавена от Ноле

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надал доста курвенски подлива вода на Джокович.Типично за женчо като него.В случая той си гледа личния интерес и същевременно се подмазва на тенис асоциацията.

Феновете на надал тайно си падат по мъже хахахаха.

Тея с минусите имам предвид когато говоря за джендъри.

Я не обиждай... Джокович-старши..а и младши са най-долните гадняри!Обиждат всички на ред...а за ку....ските номера на Джокович...Надал не може да го стигне!!!Но всичките му фенове сте злобни ..нагли..и .т.н.

НАДАЛ Е ЗАВИСТНИК,ЩЕ ГЛЕДАМ С УДОВОЛСТВИЕ КАК НОВАК ЩЕ ГО РАЗМАЖЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

Ха..ха.. ха

Испанският мангал грухти като прасе на корта и крайно неприятен за наблюдаване.Поти се като животно и само търси кърпа да се забърсва.На познавачите на тениса предлагам да го гледате срещу Дъстин Браун на Уинбълдън 2015.Унижен е меко казано.

Chefo77

ЗабрАви за бъркането в дупките ;)

Джокович не ми е много приятен, но това не пречи да харесвам тениса му. Което харесвам повече обаче е, че от години се опитва да постигне ново и по-плавно разпределение на наградните фондове, в подкрепа на "по-малките". За да могат да си позволят да тренират професионално. Тогава и корона нямаше. Сега успя да ги организира. И да, в свой ущърб, защото той още си печели добре, ако не го дисквалифицират. Чакам коментара на Федерер по въпроса, но мисля, че и двамата с Надал са представители на АТР-интересите, които чудно защо съвпадат само с тези на най-добрите. При всичките им позитивни прояви чрез фондациите им, Федерер и Надал са твърде игнорантни по отношение на по-ниско поставените си колеги. Тийм също доста ясно се изказа по въпроса, но някак по-аргументирано. Чакам да чуя Федерер по въпроса.

Nasal I Federer sa meki kitki I tova e obsta taina ot godini...

Тупай топката по 30 секунди преди сервиз и остави Ноле на мира.

Точно Джоката,преди да пробие в тройката тупаше по 17-20 пъти топката!!!!!!!!!!Личи си кой е гледал тенис и се интересува от спорт и кой е злобил и трол!Сигурно си на хранилка към някоя партия!

Тоя скапан сърболяк за какво се има!? ОГЛАВИЛ, ха, на майка си гъза!

Те на usopen му подсказаха на джокович какво мислят за асоциацията

За.еби го Рафа Бий го като куче изедника мръсен

Ти отдавна си заебан, дришльо скапан!

Е, само да не го бие като миналата година в Рим, един сет падна 0:6 "великия Джокович!

"Не е правилно и не е редно, но всеки има своята гледна точка." Хората са решили да я създадат, защото от тяхната гледна точка изглежда правилно ! Дали е било добре само бъдещето ще покаже.

ами като не можеш, гледай си там шишенцата как си ги подреждаш и завърташ под точно определен ъгъл. И гледай да не стъпиш върху линията на корта, че е на лоша поличба ...