17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четирима ВЕЛИКИ ТЕНИСИСТИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ НОВИЯ КРАЛ НА УИМБЪЛДЪН!! ЧАКА НИ ИСТИНСКИ СПЕКТАКЪЛ ..И НЕЗАБРАВИМО ШОУ!!! ОЧАКВАМ НА ФИНАЛА ДЖОКЕРА И...САМИЯ НАДАЛ!!

А нашата звезда дето се слегаше до великите като Фед, Надал и Джоко, ще стане на 30 скоро, а все още не е постигнал и 1% от това, което те са постигнали! Ето за това ми падна в очите, правеше се на голямата работа, а всъщност се оказа като 90% от тенисистите, нищо и половина!

Когато ти станеш НОМЕР 3 в свет в професията си тогава критикувай от висотата на собствените си постижения! Дотогава си завистливо нищожество!

Тук не става въпрос за постижения, ясно беше от самото начало че никога няма да достигне и незначителна част от успехите им, просто не е достатъчно добър. Става въпрос за липса на отношение, пораженческа психика, неангажираност и неглижиране на единственото нещо в което е добър. Когато достигнеш високо ниво в даден спорт ти представляваш държавата си най-малкото и категориите се променят - станал си н3 и не ходиш по мацки а гледаш да го задържиш или да се качиш по-нагоре (друг е въпроса че като беше н3 другите 7 от топ 10 бяха контузени и наказани...) После в Париж слушам подигравателни изказвания по трибуните от типа: "източноевропейското лигаво плейбойче" и не ми е особено гордо. Защо сърбите да имат джокович а ние винаги да се задоволяваме с по-малко (в буквално всеки един спорт)? Но за българина е важно единствено да изкара някой лев и да се скрие. Просто чипът ни е сбъркан на всички. Затова е прав човекът да го плюе, пък дори да не е временно н3 в света

От схемата печели Джокович, защото е настоящ №1. В супер форма е, и никой не можа да го поизмори. Ще е огромна изненада или букмейкърска измама, ако той не спечели турнира.

Това е "бонусът" да си номер едно и да нямаш добър номер 4, както е в момента, когато Мъри и Вавринка играеха, беше по-заплетено. Но на финал с Надал или Федерер, никога не може да си сигурен кой от тримата, при мачове помежду им ще е победител (изключваме Ролан Гарос и предимството на Надал над Федерер там).

номер 1 не се пада автоматично с номер 4 в схемата , там също е жребии можеше да е с номер 3 , но в случая така се подредиха , а тези които уж трябваше да се противопоставят на Новак бяха Зверев или ЦИципас приключиха в 1 кръг ,за Тийм е ясно ,тревата му е най слаабата настилка , поне хубавото е че и Надал и Роджър до момента не са се изразходили повече от Новак , техните мачове също бяха сравнително бързи , така че които и от 2мата да отиде на потенциалния финал с Дйоко дано е драма

Това имам предвид и аз.