Надал защити "привилегиите" на топ играчите и отправи критики към Джокович

Някои от нас не дават публичност на всичко, което правят, каза многозначително испанецът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАДАЛ, МИ ТИ ЗАЩО НЕ СИ СРЕД ИГРАЧИТЕ В МЕЛБЪРН, ЗА ДА ГИ ПОДКРЕПИШ, А СИ В АДЕЛАИДА ... НА СПОКОЙСТВИЕ, РАХАТ И КУРОРТ .... ТО ТАМ В АДЕЛАИДА "СТРАШНИ КАРАНТИННИ МЕРКИ" ИМА, ПРЯВЯТ СИ КАКВОТО ИСКАТ ИГРАЧИТЕ ... ПЪК ТРЪГНАЛ АКЪЛ ДА ДАВА НА ОСТАНАЛИТЕ .... "МАЛКО, ПРОТИВНО И ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ" ...

Надал за пореден път показа какво е да си достоен и стойностен човек !

Надал не забравяйте, че все пак е Испанец доста ограничени хора и не обичат тези който са над тях а за сравнение между двамата не може да става и дума единия дарява пари за болници в началото на пандемия та а другият си купува яхта за 8мил. Евро

Няма спор, че и двамата са сред най-великите в историята. Малко е странно обаче, че критиката идва от човек, мойта в началото на пандемията си купи уникална яхта за 7-8 млн. евро. Няма лошо - парите си ги заработил и си платил данъците. Ама по същото време другия даряваше милиони на болниците в Италия и Сърбия за медицинска апаратура. Та хайде да ги псуваме и показваме простотията си.

Надал дарява непрекъснато...

Още веднъж истинският джентълмен показа как се говори, пред публика, на смешника - сръбското лайно!

си е злобар. Подчертава колко е скромен - това не е ли показност?!

слаба държава.Няма да се оправите никога.Ниооха няма да стигнете Надал и Федерер ,нивото им е много над вашето.

Дебиле, вземи оправи правописа и пунктуацията. После ръси акъли.

Джокович се държи типично по балкански, т.е. иска всички да го видя, да го чуят и да му се възхищават, а така само си избива комплексите. А и колко подло се опита да прехвърли на Григор отговорността за порвала на прословутия си Адриа тур.

Нямам спомен Ноле да е обвинявал Гришо за Адриа тур. По-скоро баща му и сръбските медии.

"Изобщо не е време да се сравняваме, защото ситуацията е сложна за всички. Особено за организаторите, към които е необходимо да проявим голямо разбиране и респект към това, че сме тук."

Който слушка, папка.

Испанско назобено мекере, ти ли ще говориш за публичност ? Точно ти, който преди 10 години обясняваше навсякъде как е важно за млад тенесист като теб да бъде на централните кортове? Със швейцарския мангал никога няма да преглътнете факта, че един обикновен балканец ви сложи в малкия си джоб и продължава да го прави!

Майка ти ако знаеше колко прост ще станеш, никога нямаше да забременее!!

Джокович е сърдечен! А който не е, ще тълкува според това, с което разполага.

Право в десятката