Наложи се Фабио Фонини да се извинява на LGBT общността

Тенисистът с изявление заради използвана дума в мача с Медведев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да еба и пеерссите гнусни.Що не възкръсне Хитлер, да довърши започнатото ?¿?????

Оцветявайки го с цветовете на Сбърканата си и Сексуално Психясала Организация, къде бе алчната за пари, нагла и тъпа, ГЕРБ-аджийска кметица - фандъкова(умишлено с малка буква)?

На агресивните педали и др.подобна пасмина? Те да не би да са толерантни към хетеросексуалните? Сексуалните отклонения на ЛГБТ общността се изучават от Психопатологията!

Значи вече не мога да напсувам сам себе си!?! И не мога да се наричам както си поискам,накъде отива този свят..!!!?

Живеем в педерсски свят! Думите мъж, мъжкар, чест, достойнство и др звучат грозно и обидно. Педалите са вече навсякъде, дизайнери, готвачи, политици, съдии, адвокати и др и налагат педалския модел на мислене и на живот и който не е съгласен да му мисли! Затова, лапай пишки и не мрънкай, щото ти е пълна устата и може да се задавиш! Хубаво си ги биехме преди години и си мълчаха и си натискаха парцалите, но сега си извоюваха много права. Най ме е яд за децата ни, че ще растат, учат и живеят в педерастия!

Извинил се на някакви педали, дето се имат за гейове, че ги нарекъл педерасти. Ега ти простотията.

Не бе, сам се е напсувал и сега се извинява на ТЯХ ...

Кои наричаш педали?? МЕДВЕДЕВ,или някой друг!!Ама,че простотия!!

Не е псувал Медведев, а е пропсувал ситуацията, в която сам се е поставил! Ти да не би да не си го правил? Това е начин да се съсредоточиш,!

Извинявам се на "онези" щото вчера като играех карти на компютъра и загубих се нарекох с "онова" определение.

Ако един педя расъл, тръби че е педя расъл и пледира публично че е такъв, защо следва да се обижда че някой му е казал че е педя расъл? Така де, има хора по високи от педя раслите.

Използвайте тогава педераст.

Много толерантност към греха. Пътеката към ада е широка и мнозина поемат по нея.

Той е бил ядосан, говорел е на себе си и се е нарекъл "пeд@л". Защо това да е обидно? Ако си беше казал - "звяр" или "лъв" или "машина" пак ли щяха да го обвиняват? Че за него това може да е мотивиращо - в леглото може да си казва - "давай жребецо" това обида ли е?

Глоба ще плати без проблем!

ахам, обичал педерасите. Мда, всички изведнъж много взехте да ги обичате, само че те ни таковат по всички параграфи, а вие си ги обичате.

Хомофобията, особено когато идва от известни личности, трябва да бъде наказвана строго!

Тони-педераса ли ти викат?

Не Тони синеокият!

Тони тесния.

Не е луд този който яде баницата, а който му я дава. Тези хора имат нужда от психологическа помощ. Лошото е, че вместо обществото да им предостави такава, то въприема болестта им за нещо нормално и дори го налага все повече чрез нормативните уредби.

И какво означава тази дума на български?

долен педераст

Е.ах ги в противните извратеняци.Мое изконно право е да ги мразя.

Kalin

Идиот за кво точно се извиняваш на тия болни моцъци!!!

Извинява се, щото ако не го направи, нищо чудно онези "различните" да се оплачат и да му спрат правата заради хомофобия. В такъв свят живеем вече..