17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за момичето. Харно изглежда да е...

Е, кво е това течение да я завлече барабар със жилетката? На всички лодки, джетове и т.н. си пише да се качват само с flotation device, т.е. жилетки. А, тя била голяма плувкиня на времето и на нея такива лиготии не й трябвали... Моите жилетки освен за поддържане над водата са и противоударни, щото знам как може човек да се тресне в нещо твръдо на лодка, камо ли на джет, при това дори без голямо вълнение. Отделно, езерата и язовирите са по-коварни от моретата, та надценяването на собствените възможности до това води нерядко.

"...Исмаили излезе с лодка край Мусо в събота..." Вие бяхте ли там? Видяхте ли я? Не се научихте да пишете в правилното глаголно време!!!

Половин Албания и Косово се премести в Швейцария и вече се наричат швейцарци. Въпрос на време е истинските такива да се претопят и да изчезнат.

Този факт ме кара да се чувствам по-добре когато става дйма за България.

Горкото момиче!

Гледам си втренчено часовника и се чудя, аджеба, дали е швейцарски?

Няма да Ви разберат. Ще посъберете минуси.

Швейцарците Исмайли и Шакири ! Ужас !

Европа на исляма

Още около 2000-та, косовската диаспрота в Швейцария беше над 300 000 души. вече със сигурност е над половин милион. Колко албанци от Албания има, не знам, но Швейцария вече орпеделено е федерация между немска, френска, италианска и албанска част.