Наоми Осака намекна, че няма смисъл да участва на "Уимбълдън"

"Ще чувствам турнира като демонстративен, няма да дам 100%", каза японката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха. Опит за оправдаване на евентуална нова загуба.

И къде остава спорта, когато политиката и парите са всичко. Просто спорт няма вече.

Спортът винаги е бил част от политиката и пропагандата. Не знам защо си останал/а с друго впечатление.

оппа кво стана, един по един започнаха да се отказват от прехваления турнир който остана без точки заради глупостта на англосаксите да изгонят руснаци и беларуси, скоро май никой няма да ходи там да играе освен разни треторазрядни тенисистчета.

Съветски отпадък, коментирай си болшевишката кочина.

хахаха ще коментирам каквото си искам ве тъп трол, като не ти харесва бегом марш в кравария, там ще четеш едни и същи новини и коментари за дебили като теб

Taka e , Ига ще ви потроши!

Независимо дали еднодневки като Наоми Осака ще участват или не, независимо дали ще има точки или не, Уимбълдън е и винаги ще бъде най-престижният тенис турнир. Идиотските решения на ATP няма как да променят това.

Идиотски са решенията на организаторите . А иначе смытам също че Уимбълдън е класика, но англетаъа са доста ограничени и заради глупостите си гп обезсмислят турнира

Ще играе, ще играе, пари взима, договори има, чест и слава получава от най-големия турнир в истоирия, светинята Уимбълдън.

Видя комунета? Да прав си за договорите, но съм сигурен че има разни клаузи. Та ако статута е на демонстративен турнир, няма как да я накарат да играе. Нищо че е там. Дори може да има клауза за по малко демонстративни турнири, за да се пази от контузии.