17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искренно съчувствам на този спортист, кариерата му е провалена от долни и жалки либерасти!! Ако го бяха снимали как се чука с др. мъж щяха да го поощрят и наградят. Извинявайте, но на 15 г. момичето си е напълно развито, не случайно на тази възраст могат спокойно да участват и станат Мис България. На това момче са му извъртяли отвратително гаден номер.

В БГ орките женят децата си на 13 и след 5 години врче имат по 3-4 сополиви внучета. Да сте чували за осъден?

мда... недоклатения извратеняк - админ чисти ли чисти коментарите! както се казва - син ти зет да ти докара! от първо лице извратеняците да изучаваш!

да му е за урок! да бе целунал момче - всичкото нпо и извратеняк щеше да го защити... ма да целуваш момичета! ??та нали за това са другите момичета!

Не го знаех отя случай, но е пълно малоумие това. Не знам дали знаете, но в България разрешената възраст за секс е 14 г. За целувка не знам дали има начин някой да бъде осъден тук (а и не трябва).

petrovito

Тия още ли са в ЕС?

Тук разни групи може на 15 години да са женени с 2-3 деца. Даже вчера даваха статия за някаква 15-годишна избягала от вкъщи какви ги пише във Фейсбука. Между другото тук и в много страни назапад (без САЩ), вече не се преследва за педофилия секс с 14 годишна(годишен) по желание.

Ако бе целунал мъж щеше да бъде за пример. Това са ЕВРОГЕЙСКИТЕ ценности

Ще тренира и ще бъде футболист. Малкия парцал му е взела милиони лири за целувката и провалила живота на футболиста.

Боже господи - за една целувка какви присъди, кога ще се поучим от тях.

Какво има да се поучаваме от тези дегенерати!? Целувката дори не е била насилсвена. За подобно нещо 3 години е брутално много!! Пълно безумие. А Вие искате "да се поучаваме", поуката може да бъде само една. Да НЕ сме като онези пияндурници!!