Коментари - Нарекоха Кобрата "легендарен боксьор" преди битката с Франк Мир | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това от Леген ли идва?

Селската ежня, Пусю, отдавна трябваше да окачи ръкавиците на стената. Омръзна ми да берем срам.

Шамарят много. Че като се сетя с Джошуа какво беше нямам думи. Сега уж нов спорт дано не го отнесе много. Жал ми е за него. Все пак съм българин и подкрепям слабите. Кобра дано оцелееш

Легендарен циркаджия. Това неговото "I SHOW YOU TOMORROW", обиколи света.

Ахахахаххахаххааххахахах!

Че ще го хвалят преди мача, няма да кажат вижте каква изгнила круша избрахме за съперник за да блести нашето момче.

Ама в този маш ще го спукат от бой. Дано не съм прав

Ужас простак!

Легендарно бързо пада в нокдаун и нокаут

Мачът на Кобрата с Франк Мир е първи от общо 4 за тази вечер. ЦЯлата програма освем Металига включва Matt Mitrione "Meathead", Sakio Bika, Albert Tumenov "EINSTEIN", Mike Perry "Platinum", Derek Campos, Brian Vera, Alexander Flores "The Great", Michael Seals, Steven Graham, Scott Sigmon, Harry Gigliotti, Angelina Hoffschneider, Alexa Culp. Сийлс и Пери закриват. Има две добри новини. Кобрата ще гледа Металика и ще вземе добри пари. Има и една лоша. Кобрата ще яде голям бой.

Мутра

Голяма легенда дето яде бой хе хе хе хе кобра

Безредици!

Mn e smeshno, otiva qde boi i si idva zaguben

Не легендарен боксьор,а легендарна боксова круша и смешник. В неделя отново ще бъде пердашен като шкембе в дувар. Ако тръгне да бяга с гръб към противника както в мача с Джошуа,възможно е да бъде не само бит,но и е*ан.

Тромавият питекантропус Пулев ще бъде не само безпощадно бит,но и е*ан.

Представяш ли си ако отново тръгне да бяга по ринга с гръб към противника? Онзи ще му смъкне гащетата и така ще му го натресе,че на Сульо Пулев ще му секне дъхът!

Много ми е интересно как ще яде бой...всички това пишат.Франк Мир много отдавна само го бият като брашнян чувал в мма-а.Първо проверете.После пишете.

Kva LEGENDA BE TAPAK kak moja da go napishesh, BG.BRANTIA

Кобрата се е бил още в Античността, с Александър Велики, в Персия. Не знаехте, нали...

БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ НАЙ-МНОГО ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ !!!

Естествено, че е легендарен боксьор, в цял свят го харесват и разбират какво означава три пъти, повтарям, три пъти да изкачиш стълбата до среща със световния шампион. В което е и смисъла на спорта. Но Ганьо има друга представа разбира се

Дори беше съпроводен до ринга от легенда като Шанън Бригс, който му каза "Let's go Champ!", "Давай шампионе!" Осъзнайте, че Пулев е истинско явление в българския бокс. Да, може и да не е станал световен, но това което направи през кариерата си бе велико!