Коментари - Наш джудист осъди РЗИ за пропуснати европейски първенства след неправилна карантина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Fuck off РЗИ

Първо, няма антигенни кръвни тестове. Има бързи антигенни тестове, които се вземат от носа. Второ антигенните тестове имат по-ниска чувствителност от PCR тестове. И трето, има пациенти, които има симптоми на COVID и имат негативни PCR/антигенни тестове, които след 10 дни, като се пуснат антитела , се разбира, че са преболедували. А представете си, че въпросният господин наистина е бил асимптоматичен носител (никой и зарази отбора или други хора? Те трябваше ли да съдят РЗИ, че не е поставила под карантина човек с положителен PCR тест? Имаш ли един положителен тест (било то PCR или антигенен), колкото и отрицателни да имаш след това, отиваш в карантина.

Sm3hurk0

Тряй бе платена некадърна калинка ! Заради такива калинки България е плащала и ще продължава да плаща !

Глупак

A колежката, заради чиято немарливост е можело да се зарази целия отбор няма ли да се уволни??? Или и в РЗИ само калинки....

Ред е и на некадърниците от щаба да бъдат съдени!

Не може да затварят здрави хора. Направил си е 4 теста и всичките отрицателни, а РЗИ напук на това го е затворила за 14 дни. И това не е еденичен случай.

РЗИ е приложила ЗАКОНА - Болен от Ковид трябва да е Карантина . Този може да зарази целиия Отбор .

Само дето не е бил БОЛЕН. Направили са му 4 теста след това които го доказват!!!

Всички прочетоха че има 4 евтини тестове , които са отрицателни . Никой не прочете че първия PCR тест е ПОЛОЖИТЕЛЕН - четете момчета и момичета - PCR ?

Сега РЗИ да му направи допинг тест и нещата ще си дойдат на място.

Определено неприятна ситуация и жалко, че е пропуснал европейските, но това можеше да стане и заради травма или друго заболяване. А ако от всичко това е получил тежък психически срив, това не говори добре за него. Неприятно и несправедливо е заради чужда грешка ти да плащаш, ама пък чак тежък психически срив? Бащата или треньора явно го е пренавил в мотивацията и затова се е сринал толкова лесно. Прав е да осъди РЗИ - така е. Не че това му компенсира пропуснатите ползи, на браво за това, че си е потърсил правата.