Насилие и омраза: Защо се промени до неузнаваемост лицето на френския футбол?

В страната опитват да спрат вълната от инциденти, заляла стадионите тази година

Обратно в новината

Коментари - Насилие и омраза: Защо се промени до неузнаваемост лицето на френския футбол? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви французи са тия?като са родени там не значи,че са французи.французи във франция отдавна няма,освен по възрастното население от истински французи!Горките нямат къде да идат… Всички останали отдавна са напуснали,освен тук таме някой побъркан оптимист! Поне това разбравят французите които са тука в Маями.

Аз във франция бели не видях

Просто обедняха много! Не могат да живеят само от заплата и мигрантите даже не искат да останат там. Какво странно?

Агресията която се трупа в обществото, избива там където има конфликтни точки, без значение спортен, съседски или расов е спорът.

Футбола е ЦИРК, частна фирма, която се напреварва с други фирми... както всякакви циркове, но при футбола, цирка си стои на едно място... А Омразата започва от арабите и негрите, които нахлуват в Европ, за да ОТКРАДНАТ Работата, Парите и Бизнеса на хората в Европа... Тия нахлуват в чужди къщи , държави и искат да ги завземат, ОТКРАДНАТ... Като НЯМА араби и негри, НЯМА и омраза, НЯМА и вируси.. Всички живеят задружно..

Топсерсемите винаги са били агресивна измет, нищо ново под слънцето.

Виждате ли сред публиката на стадионите на снимките, някой с маска? А като ограничават свободи с ковид идиотизми, има последици.

Викаш, преди ковида, футболните запалянковци бяха едни мили момчета, учтиви, внимателни, помагаха на бабите да си носят чантите и сега, заради ковид маските - станаха лоши и взега да се бият и чупят ? Това винаги си е било сборище на най-голямата измет на обществото, неудачници, които не са постигнали нищо в живота, но тук ,сред тълпата, се чувстват значими и силни.

Френски?!? В отбора всичките са маймуни от магреба и бившите им колонии. Какво друго очаквате от австралопитеци.

Защо ли? Ами защото такова е лицето на Франция днес - лицемерие, омраза и лъжа. Как това да не се отрази на футбола?

На човечеството му трябва някаква голяма трагедия, нещо от калибъра на ВСВ, или още по унищожително, за да се смъдри!

Е че в епицентъра на батални събития често се чува руска реч...

Наистина е любопитно, такъв си се родил или постепенно си се трансформирал в това което си.

Само простолюдието гледа някакви милионери да гонят топката. RUGBY FOREVER

Проблемът е в ислямизацията на Франция като цело. Сега все повече от хората на трибуните са или араби или африканци. Тоест не търсете в тях европейски ценности

Елементарно - едно време на барикадите не е имало негри...лека полека да почнат да ги връщат в Африка и нещата ще се успокоят.

много е просто. Когато хора дъълго време няма какво да правят, комбинирано с хронична беднотия, ниско самочувствие подкладено от липса на самоопределение или някаква национална гордост и се почват ето такива: едни и същи хора, говорещи един и същ език, изглеждащи еднакво и правещи и харесващи едни същи неща се мразят , убиват и празнуват като другия умре. Справка бивша югославия , източна украйна.

Нещата там са зле не само в футбола а изобщо. На практика страната съществува благодарение на жандармерията и полицията. Южната част се владее от алжирци и мароканци които имат свои закони, французите напускат. На север са негри и пакистанци. Огромна престъпност.

Наистина ли? никога не съм бил във Франция и не ме привлича като дестинация, но съм изненадан от описанието...

Ей тоя прогнил капитализъм бе! Като мушмула - колкото повече гние, толкова по-сладък става!

Френското общество се тресе от много време на базата на расови, религиозни, социални, културни различия. Не е учудващо, че ескалира и в спорта.

Дали маймунясването на феновете на футбола няма пряка връзка с маймунясването на отборите .

Или пък...еврог*йските ценности....

Защото сегашната Франция няма нищо общо с познатата ни до сега Франция. Много големи хора казаха, че започват да губят държата си и са прави.