17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Програмиста грешка.

100% ЛЪЖА

Да прочетат пак Азимов, трите закона на роботиката

'Ногу трол, 'ногу нящу! Бъзикате се с темата за руснаците "роботи и шах" ама у нас ни роботи ни шах... Аз навремето една такава ситуация я помня. Така се бъзикаха у нас с Китай и с Албания. Сега гледме на Китай като чудо а дори Албания ни задминава по показатели. Американските инжестиции там са в пъти повече отколкото у нас... Ама така е - смейте се докато можете. После се плаче....

Съчетанието "руски робот" звучи като виц. За съжаление се оказа не виц, а трагедия!

не съм се смял скоро толкова :)

За руснаците хората са нищо - "женорята още ще народят" - както казваше и Екатерина Велика и Жуков - там нищо не се е променило. Голяма работа - счупили пръста на някакво дете - десетки хиляди руснаци си оставиха костите в Украйна просто заради путинският империализъм. И кво? Наште копейкаджии продължават да хвалят Путьо и неговия режим Тъй де - копейки да падат!

Все по-идиотско става, не мислите ли ?:)

Вече и децата плашат с руските роботи, класика е, всичко руско е лошо, троши пръсти, убива и се кефи. Ах, този Мордор и неговият император Путлер, издевателстват дори над малки орки. Лош Путлер, лош.

А какво хубаво руско (путлерастко) има останало? Руснаците ще имат някакво бъдеще чак след като кремълското джудже падне.

Това явно няма достатъчно популарност колкото ви е платена , щом го пускате 10 пъти вече

Не пип, че пляс..:)))

Ами да пренапишат ии-то. При всеки ход, сензора за височина да мери и да се спуска на 2 санта от дъската, не повече. Ръката е стационарна и е настроена спрямо височината на дъската, която е фиксирана. Естествено, че като има нещо на дъската, ръката ще го натисне. Това са деца, пазете ги, не само изпробвайте нови технологии.

Правилата трябва да се спазват - вината е в родителите, които не възпитават своите деца на ред и дисциплина

А ТИ ???? ТЪПАК

Сериозно наказание за неправилен ход! :-)

Новината я имаше вчера в ИТ секцията на сайта ви. Както написах и там, малкият пипаше фигурите наред,а руските роботи не ги обичат тези неща, да няма ред и му счупи пръстчето, да си знае следващия път, че се пипа само фигурата дето ще се играе. Робот възпитател!

Пожелавам ти новата жигула с изкуствен интелект. Вярно че ще е трижди по умна от теб но пак че си остане тенджера с матор