17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На ганчев се дупете пари вземете

Закривай фалирай литекс те чака ще ядеш качамака

Насо ПЕдерасо оди като Терминатор... у-дееба!

Omu e y Термин...

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя .....Selfmax5.com

обора на Гейарена! От говедата файда в футболния елит няма, има само проблеми - съдийски подаръци за тях, с което дразнят другите отбори, хулигански изцепки на изродите техни фенове, огромни дългове, тотално сбъркан мениджмънт... Какво още??? Айде, в окръжната група при Ураган, Тайфун, Буря, и т.н. достойни отбори...

Този е мажоритарен акционер, а се изживява като изпълнителен директор. Сбъркана работа....

Опа, ляв или десен крачол да избера сегА

Закривай

Наско , Наско.... Продавай всичките пишман футболисти и почвай на чисто. Няма как да вземат луди пари за нищо. И спонсори няма да намериш с такива , дето идват на официален мач за да си покажат татосите, а не за да играят.

Sixteen

Жалките духачи на двете чорби да си коментират какъв цвят да изберат, оранжев или турунджев, къш оттука.

Ревлата Тити няма ли да закърпи положението ?

Ти знаеш ли КАК се прави Бизнес ???? Даваш част от печалбата на играчите, работниците !!! А тия футболни фирми, взимат САМО кредити и пари на заем и имат огромни ДЪЛГОВЕ.. Тия би трябвало да започнат от НУЛАТА.. Да вземат българи- играчи и както всички други фирми, да взимат НОРМАЛНИ заплати.. В момента, тия само чакат някой ИДИОТ ( спечелил пари от БИзнес в друга сфера, различна от футбола ), да отиде и затуй че фирмата се казва- левски, да почне да им дава стотици хиляди левове като заплати... И на тия идиоти, като им СВЪРШАТ парите( спечелени някъде другаде ) и напускат футбола.

Да мрЪт на кой му пука за треторазрядно отборче от жалка държавичка от третия свят

Спокойно де. Вече сте мурвите на Шиши - пак ще ви спаси, ако се наложи.

В спорта без спонсори не става. Ама ако може да се наблегне повечко на ДЮШ. А и да се играе повечко атрактивен футбол, а не да се превръща играта в шахмат,поне за вътрешното първенство.

Какво повече да се набляга на ДЮШ? В момента са първи в абсолютно всички възрастови групи. Проблема е след това защо не заиграват и защо се разпилява този ресурс по други отборччета и без пари.

Е как ще фалира? Нали имате пари за чуждоземци?

Ще дава пак. Аферим!

Да спорта е нещо повече от класиране и Наско Сираков е на прав път.

Динамо-Спартак, нали?

Искай от Боко или Пеев, те имат мнооого.

Няма за папкане ли Насе, ма...ма ти ненаяде се....

Arcadium

На кой му пука?

Не на кой, а на кого му пука!!! А сега поне запомни, че си НЕГРАМОТЕН тъпак!

А така - леко ядосана физиономия и замах в походката - за да изглежда че е много зает с трудни проблеми :) Беше ми любимият футболист.

Направете го акционерно дружество пуснете акции - ще наберете пари. Но не ви стиска да олабите контрола

ПО ДОБРЕ МЪРТАВ ЛЪВ ОТКОЛКОТО ЖИВО КУЧЕ.

Балгарското изик ни ми сила. Аз лъв ама умрял. Акъл много голям.

колко са наивните "възможни спонсори" и най-вече генералния спонсор (наивник), който ще "съживи" мераците на Сираковия "наследник" , освен тълпата наивни фенове с карти за финансова "поддръжка" ??? Недоумявам и чакам ?!!

Друг изход няма.

Един път тоя не го видях да носи риза, както трябва...

Вчера двама олигифрена в махалата , преживявайки с 600 лева на месец ми се похвалиха , че си купили членски карти за по 20 лева, която става само за показване....а имало членски карти за по 20 000 лева, които давали право на ложа на Герена и пътуване с ритнитопковците , но след разигран жребий......Ташаци.... Какъвто отбора, такива и феновете......тъпотия до безкрай

Я си гледай махалата, не коментирай неща, които очевидно не разбираш!

Що, ти като ги разбираш, я обясни как седят нещата?

Как така Левски ще фалира? Агитката на Левски нали заработва допълнително по протести, метежи и погроми?

Продължавате да сте ми през ХУЯ!

Лефски отдавна е фалирал, ама го крепят на изкуствено дишане

Когато и да фалира ДС-клуба ще е късно... Трябваше вчера да стане!

ДС клуба фалира, ама сега с два

Дай Боже! Да свърши това говедо!

Наско, добре е, че си откровен, но всеки, който може да мисли знае, че Левски може да фалира. Чак толкова откровеност е леко излишна, въпреки, че изказването ти си има цел.

А бе,още не сте ли закрили ? Стига сте ривали !

Наско Обичката е един президент, та да ти падне капата! Пълен измекяр! Спомням си как на пресконференцията, където наркорендетата съблякоха треньора Ивайло Петев, Наско Обичката не направи никакъв опит да предотврати тази срамна сцена и да помогне на Петев. А само си стахам усмихна се накриво и си излезе, оставяйки Петев да се оправя сам.

Защо 50000 фена трябва да си купят членски карти. Какво да правят с тях.. Ако искате милостиня, сложете по една кутия в супермаркетите, а футболистите на всяка спирка на метрото, с по една цигулка и бомбе на земята пред тях. А ти пред ндк, и на всеки 5 минути да показваш как си показваше гъ. За на феновете на Левски, когато им взема купата със Слави. Само така ще съберете пари

Кой знае какво станало! Лесни щели да фалират. Другите могат , а те милите не трябва, понеже е отборът на народната власт. Ай сиктир от тука. Марш в селските групи , куци коне недодялани. Няма да липсвате на никой. Особено във Варна.

Мисленето не ти е сила. Народната власт и твоят "отбор" са връстници от едно котило. В началото на века народна власт не е имало... Даже и "столетницата" и съществувала само на думи

му пука и без туй само туристи играят вече

знаеш ли колко работещи фирми фалираха? Знаеш ли колко хора едва се изхранват? А ти се возиш на Мерцедеса и се оплакваш, че отбора ти ще фалира. Иди проси от протестиращите запалянковци. Те доста се нагушиха от Черепа.

И като фалира Левски, какво?

Това звучи като призив да се дадат на Наско още пари. Той нали затова взема този фалирал отбор.

Само Левски!

Кзл

Раев, двата милиона от феновете намести ли ги вече по машинките? Или Раева ти ги секвестира докато преброиш до две.

Ай де де,откога чакаме този момент.

И ако фалира, какво? Това отдавна не е отбора на народа.

Колко ти е заплатата бе лешояд... защо не бачкаш на доброволни начала нали си спасител.

Без логистика бай хой сте гола вода! Наско гъза ще довърши уефски! Краят идва!

Ма Насо-пеерасо верно ще го канонизират като Св.Лупи Свинеубица (да се свети името му)!

те слушаме, твоите говеда ще са винаги ощетени, когато падат... А я си признай как съдията ви подари 3 точки в мача с Етър. Болярите ви надиграха, но онзи със свирката ви даде абсолютно фалшива победа. Между другото, Етър бе наказан и в мача с армейците на Ивайло. Отнеха на болярите нагло победата... Пак с гадно съдийство... Но лидери по съдийски реверанси са говедата от Гейарена!

Стига с този смешен отбор "Уевски",стига с тези татуирано-епилирани футболисти палячовци.Народът фалира,ние ще мислим за футбол,Наско Сираков и Тити Папазов.Ай,сиктир вече!