17-11-2017 20-11-2018

Коментари

атанас сираков трябва да целува ръка на домузчиев за подарената купа! Явна уйдурма изиграх подуенско - разградската клика. Целта е постигнаха - да ударят ЦСКА! А устата раевица да беше целунала по-добре домусчиев отколкото атанас! ОТВРАТ!

Пука му на някой за тази купа. В България сулю и пулю са я печелили. Щом преди години ЦСКА от 3 та група я спечелиха, правете си сметка колко е авторитетна. А Наско Раев да не се пъчи толкова, ами да каже на колко точки от шампиона на България, ще завърши първенството левски? При положение, че отборът ти изостава с около 25-30 точки от първият в първенството, ( и финалът ти беше подарен от Домусчиев), нямаш кой знае колко повод за пъчене.

даа, преди да говорите за завръщане, вижте репортажа от "завръщането" на Ливърпул срещу Милан, във финала на ШЛ през 2005г. Това което Левски вчера направи срещу ЦСКА е мач игран много отдавна - слаб отбор срещу още по-слаб, при това слизащ надолу! За съжаление това е нивото на БГ футбола. И няма да се повиши докато най-тгоре седят плешиви хора и такива с изкуфели тикви с перуки!!

Само Левски!

Мазни недоволни оранжеви чорбари!! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ...

То един мач... Български футбол. 6 играча на 2 кв.м., вратаря чисти топката да е по-далеч от него, без да гледа, публика... гамени. Трагедия

до сега Лудогорец и ЦСКА си я печелят и сега беше вашо време. А и да не говорим как отстранихте лудогорец...кой знае сигурно и ЦСКА и те са се продали

Не е повод за радост след като част от привържениците устроиха заря посред нощ под прозорците на играчите на ЦСКА и попречиха на съня им!И вие тръгвате по пътя на Лудогореж!

левскарските цигани и резаци

А,колко още ще страдате,бедна ти е фантазията,Атанаско !

Абе, вярно е, че им е първо отличиие от 13 години, ама пък чак такъв екстаз..... Ако така празнуваха същия този трофей ( при това 2 пъти), Локо Пд трябваше още да не са изтрезнели. А и играта и мачът като цяло беше пълна скука. Спечели отборът, който можа на няколко пъти повече от съперника да си подаде 3-4 последователни паса. И като погледнем - само чужденци, които по логиката на нещата би трябвало да допринасят класа. Не би! И на трибуните - лумпени и побойници! След мача - дете и мъж в Пирогов. Е, как да ходиш на такива мачове на стадиона?

НА-СО РА-ЕВ ПЕЕ-РАС,ПЕЯ АЗ/2!

Ами като заклет ЦСКА-ар не мога да ги поздравя с победата, но ги поздравявам със завръщането им в елита на Българския футбол. Жалко е такива отбори като ЦСКА или Левски да изпадат в унизителни финансови ситуации...

"Отстранили "Лудогорец"......!?!?!? Вие си знаете ......

Па що, колко завършиха помежду си?

не спечелен

купа има пари нема

Честита купа на България на всички левскари! Сините отстраниха в директни сблъсъци, както първия, така и втория в първенството, така че купата е напълно заслужена и "извоювана" със сърцата игра! Само "Левски"! :)