17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че тиквата е държавата! Искайте, защото времето му изтича! До сега без помощта на "логистика" ви бай хой отдавна да сте се поминали! Нищо ново, държавата винаги ви е дундуркала!

Наглец

Мноо си нагъл Насо Газо. Не стига, че дължиш няколко десетки милиона на държавата, а искаш още милиони за козирка!!!! Газо Насо, що тогава купуваш разни неизвестни чернилки като нямаш пари?!? Що не залагате на българи, а?!? Сеа искаш за козирка, че ти текло секи дъжд, нагъл Насо Газо. Еми извади твои пари, нали си мноо отворен Газо Насо! Измекярин.

Внасям една гемийка захарна тръстика от Куба и ги купувам

Само така ! Едно е да продаваш , друго е да купуваш !

От коя държава Наско Сираков иска помощ, от държавата на Бойко Борисов или от държавата на народа. И в двата случая парите са на едната държава - тоест на народа. А след като толкова години Левски по най арогантен начин се афишира като отбора на народа, какво да кажат другите отбори, те не са ли на народа?

тия не е забавно и да им се смееш вече..

Математиката не е никак проста наука! Сметката е проста като теб....

Сираков, не може с парите за пенсии и здраве да строим козирки. Левскар съм, ама това дето го искаш е тъпо и нагло. Поискай от Пеевски пари, нали ги взехте на пролет?

мозАк има ли тоя, закривай тази пасмина пиеща кръвта на данъкоплатеца известна в цяла Европа като евроидиот

Не я ли закриха вече тая пасмина? Евроидиотите умряха и ги заместиха с другите такива Литекс-Чавдар-Етрополе-София известни сред свините само като цска-София.

Аре на село

Ревльо!

да привличате марокански цигани ми викнете някоу младежи ако имате ...

То ако не е държавата, отдавна щяхте да сте само древна история. Преди Девети - фашисти. След Девети - комунисти. След Десети - седесари. После - царисти. И днес с ГЕРБ-ДПС!

Каква държава бе. Бойко да не си ги вади парите от личното чекмедже. Парите идват от джоба на всеки човек в държавата. Даже не от всеки а предимно от честно работещите хора, който не укриват данъци. Кой е Бойко, че да решава, а и кои сте вие, че да искате? Това са пари за детски градини, училища, здравеопазване и какво ли още не. Как и защо който и да е футболен от от ще е привилегия пред всички други? Пари за ДЮШ няма, инвестиция за младите няма, а пари за смръдливата ви козирка трябва да има... защо? Грешни са ви и приоритетите и намеренията. Закривай и вас и нас и локо. Направете 1 държавен софийски отбор и да се приключва драмата. Главата си залагам, че ще по-успешен и от двата взети заедно.

Търсят се още спонсори за поддържане на схемите.

Никой нормален, а и ненормален бизнесмен или фирма няма да стане спонсор на това пропаднало отборче !

Първо си върнете дълговете ! Интересно от къде взимате пари за треньор чужденец и за още чужди футболисти без да давате светлина за трансфертните суми ! А и с цялото си нахалство пари за козирка на стадиона !

Дис Подуене хомосекшуъл броук дъ нагломер. Язе съм дал 5 милиона от собствения си джоб он сака да го спасяват... Нали е президент и собственик - да извади и да даде той.. В краен случай Илиана Раева да извади ... нали и тя по семейния кодекс е наполовина собственик...

Дай ти бе, мустакат грездей..

Аааа, моля.. не ме намесвайте в момчешки препирни... Никакви пари не мога да отделя.. Мога само да помогна в тренировките на футболистите.. Веднъж изтренирах цял отбор ..

Помощ искал ? Къде се вреш неграмотнико , давай си оставката !

Леефски-държавен! Пращайте SMS-и говедоиди, че Насо да има за комар! Пеефски чрез Тиквуний ще ви държи в будна кома, ама идва 04.04. и тогава държавните отборчета Леефски и Циган0рец ще фалират! ХАХАХАХАХА

Е нали дават по 24 лева на другите. Да дадат и на играчите на Левски.

Пак молба до логистика бай хой! Тулупа даде на тити палячото Лукойл. В сайтовете се появиха съмнения, че щедро събраните суми от сините говеда са всъщност едно тайно подпомагане на пощенци с държавни пари! След изборите всичко ще лъсне за тайните схеми! Какво още искаш от държавата, наско? Всичко ви отсрочват, всичко отлагат, държавни фирми отлагат изискуеми пари ...! До кога, галеници на милицонерската шайка!

Гледай си кочината , сърбай си чорбата и си натискай парцала!

Марш в говеждия обор!

Що искаш да зобиш от моята кочина, а?

Говедата отново протегнаха шепи за подарък от държавата... Пфууу, каква наглост, при тази тежка криза и тотално сриване на икономиката, ако все пак по някакъв езуитски начин, Боко разреши дарения за Гейарена, това ще бъде нечувана мерзост и удар срещу феър плей... И защо, по дяволите, още крепят говедата в елита на родния футбол? Какво толкова ще стане, ако ги изхвърлят по всички правила и закони в окръжната група???

НЯмате пари, пък подписвате с чужди играчи, за големи суми, ами тук кадърни играчи няма ли? Те хората са го казали мнооого отдаван "простирай си краката според чергата", ама не ви се иска, искат ви се доказали се играчи, а същевременно не може да си го позволите и искате пари от държавата. То понеже държавата е цъфнала та вързала от към финансова гледна точка, та и на вас да помага... че кой ходи сега на мачове? От години ходят предимно хулигани и безделници, със слаби нерви, търсейки предизвикателства, хора предимно за психо диспансера. Хайде няма нужда, оправяйте се, като върнете футбола на нивото на този, който беше 90-те и началото на 2000-та година, когато поне не те беше страх да си заведеш детето на мач, тогава поне аз бих ви разбрал.

То вие само това правите - просите от държавата. Платете 1 лв наем на оборО и тогава се редете на опашката. Нали нямаше да фалирате? Защо трябва обществото да идържа маймунки и мамини / таткови лигльовци....?

Ама чакайте нали беше отбора на народа.. Не си спомням да е ставал отбора на държавата...

Единствената помощ от държавата, която е целесъобразно да им бъде оказана е светкавичен фалит. После, (може и с лиценза на 1948) се възстановява под някаква форма съществуването на сертифицираните "Еврои*иоти" за да не липсват на европейския футбол. На хумористичната страница!

Разрочването на задълженията към НАП не е ли достатъчна помощ от държавата? Цитираните пловдивски отбори си фалираха преди години, както и ЦСКА, Локо Сф и много други, но си намериха начина как да оцелеят... с какво тези са по-специални от останалите, че пак искат по-различно отношение? Въпросът е реторичен, разбира се, за всеки друг не може, ама за "тях" може, както е било винаги, между другото... Нали уж великите им "привърженици" ги спасиха? Аз не съм им привърженик и категорично не желая от моите данъци да им се дава на тепсия...

Е, добре де, докога това ДС-изчадие "ЛС" ще бъде реанимирано с публични ресурси... Насенце, нали сте много, нали сте велики, що пак на държавната ясла? Навици,а?

И аз искам помощ от държавата !!! Защо нормалните хора фалират и плащат кредити, а някои получават подаръци от държавата?!

Що, бе Наско? Кога лапате милионите, да ритате топка, помагате ли на държавата? Мрете, бе Наско. Мрете - цяла безделническа фамилия!

А за Етър, Дунав и Пирин може ли първо

Идват избори и всеки глас е от значение. След събитията около Божков, хуните не гледат с добро око премиера Струиник Сицилиански !!! Тук Раев му вдига висока топка за забиване. Сигурен съм, че ще обещае нещо. Днес имаше и странен закон приет за хазарта- ей така ни в клин, ни в ръкав, а "Баязид Подуяне" чака нов спонсор свързан с хазарта!!! Още повече, че стръвта е от държавната хазна !!! Раев, ЗАКРИВАЙ и пращай Илияна да се прави на Мата Хари!!! Ах, колко жалко и унизително е да си хун !!!

"Баязид Подуяне" частен клуб ли е, или живее още с мисълта, че бай Тошо управлява и МВР (ДС) дава парите? Говедата и в частност другарят Раев, за събиране на капачки май не са чували? Или поне за Фонда „Кредисимо“? А не можа ли да помоли Бай Туй да въздаде амнистия на Фонда „Череп“? Твърдо съм против да се дават от моите пари за джоба Раев. Защото никой не вярва, че ББ ще ги извади от шкафчето, нали?