17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям Праз. Дайте възможност на млади български треньори да поработят, да се изявят. Толкова ли са добри тия сърби, че напълнихме футбола с тях. Започнете от нулата, но създайте футболисти, треньори, организатори, организация. Ако искаме да имаме футбол като хората след 10 години. Сега даваме едни пари на Хальо Хулю (куци коне и кочове), незнайно откъде довлекли се и си въобразяваме, че правим кой знае какво.

Ти още ли се гърчат. Доубийте ги да не се мъчат поне.

Бойко ги крепи само заради идващите избори. После неизбежното. .

Стига мъки и лъжи! Хвърляйте кърпата! Единствената ви опора е ЛОГИСТИКА Бай хой детсъвикато! Без него отдавна да се глътнали вода! Това обаче наближава с пълна сила! Фалитът е неизбежен! Нещастни пощенци!

Говедата от много време са го поели

А спонсора кога?

Да направим равносметка - назначава се треньор с договор за 3 години и след 3 месеца е аут, щото с куци и добре охранени коне спорт не може да се прави. И въртележката се завърта. десетина треньори сменят по 2-3 клуба за една година. И как ще тръгнат нещата? Никак. Сега наред е да назначат Стойчо Младенов, че скоро май не бил в никой клуб. :)))

Тези постоянни приказки, че фалират са извинение за слабите им резултати. Фалиращ отбор няма как да прави над 10 трансфера и да си остави най-скъпите по заплати в отбора. Поздрави на всички които им вярват

.

А отде пари за заплата ?

Като утепем Карпачев Ловеч,че се замогнем....