17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Назначил пак стария админ..........нов бардак със стари администраторки........ЗАКРИВАЙ !

Търси се нова богата мутра за спонсор на клуба на Свирков, досега всички мутри на тази почетна длъжност бяха подсъдни..с изключение на тариката Батков, но той е адвокат и знае как да лъже.

Така и така футбола не вирее в този нещастен клуб, ами Свирков да преориентира футболистите в хуйдожествената гимнастика и да назначи жена си за старши треньор, а щерките за масажистки. Така ще бъде пионер в мъжката хуйдожествена гимнастика, може и да го направят президент на Светвната мъжка Хуй гимнастика.

Чисти смело! Режи до корен гнилото! Ако клуба стане нормален и публика ще има и спонсори ще дойдат. Ако работиш с академията и играчи ще правиш и ще продаваш. Да видим!

Двамата меринджея : Наско и Тити ще оправят ПФК " Левски" ....завинаги !!!! Хубавото е ,че накрая Тити ще го оплаче подобаващо, както се полага на погребение !!!

Гледай си оранжевите негери. Цесекату я оплакахте вие налЕ?

Като какъв кадрува този малоумник??? И защо тогава има съвет на директорите? А с надзорния съвет какво стана? Уволни ли ги за бездействието им? Или за съучастие в перачницата...

Просълзих се! Много важен ход на Наско! Гросмайсторски!

Хайде на софрата !

Тоя па с тая пръскана мазилка отзаде, няма ли да я изглади, такава отживелица е вече...

Живее в термитник

абе тоз няма пари да плаща, затънал до шия назначава нови хора....

Наско рижата подстрижка... смех голем.

Говедата и в окръжните групи ще имат нужда от администратори. И без друго, те са вече с една крачка там, и ги чакат възлови мачове с Горно Надолнище и Долно Нагорнище!!! И е крайно време да се спре тази нелепа агония със съдбата на обора от Гейарена. При дългове от над 35 млн, невръщане на ДДС над 6 години, трупане на нови задължения и безхаберие да се връщат огромните заеми, как да говорим за оставане на говедата в елита на родния ни футбол?