17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата и в окръжните групи ще имат нужда от администратори. И без друго, те са вече с една крачка там, и ги чакат възлови мачове с Горно Надолнище и Долно Нагорнище!!! И е крайно време да се спре тази нелепа агония със съдбата на обора от Гейарена. При дългове от над 35 млн, невръщане на ДДС над 6 години, трупане на нови задължения и безхаберие да се връщат огромните заеми, как да говорим за оставане на говедата в елита на родния ни футбол?

Наско рижата подстрижка... смех голем.

абе тоз няма пари да плаща, затънал до шия назначава нови хора....

Тоя па с тая пръскана мазилка отзаде, няма ли да я изглади, такава отживелица е вече...

Хайде на софрата !

Просълзих се! Много важен ход на Наско! Гросмайсторски!

Като какъв кадрува този малоумник??? И защо тогава има съвет на директорите? А с надзорния съвет какво стана? Уволни ли ги за бездействието им? Или за съучастие в перачницата...

Двамата меринджея : Наско и Тити ще оправят ПФК " Левски" ....завинаги !!!! Хубавото е ,че накрая Тити ще го оплаче подобаващо, както се полага на погребение !!!

Живее в термитник

Гледай си оранжевите негери. Цесекату я оплакахте вие налЕ?

Чисти смело! Режи до корен гнилото! Ако клуба стане нормален и публика ще има и спонсори ще дойдат. Ако работиш с академията и играчи ще правиш и ще продаваш. Да видим!

Така и така футбола не вирее в този нещастен клуб, ами Свирков да преориентира футболистите в хуйдожествената гимнастика и да назначи жена си за старши треньор, а щерките за масажистки. Така ще бъде пионер в мъжката хуйдожествена гимнастика, може и да го направят президент на Светвната мъжка Хуй гимнастика.

Търси се нова богата мутра за спонсор на клуба на Свирков, досега всички мутри на тази почетна длъжност бяха подсъдни..с изключение на тариката Батков, но той е адвокат и знае как да лъже.

Назначил пак стария админ..........нов бардак със стари администраторки........ЗАКРИВАЙ !