Наско Сираков застана зад треньора, смяна в "Левски" няма да има

Живко Миланов остава на поста въпреки най-слабия старт в историята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, мен Наско Сираков и Живко Миланов ме устройват! Мехлем за душата ми е, като гледам как "Левски", под тяхното вещо ръководство, дълбае ли дълбае, дъното на футбола у нас.

Абе тия какви табиети имат... Пред угрозата да застане някой от тях зад мен, напускам на секундата :) Но явно Живко е корав, първо футболистите застанаха зад него, сега и собственика се нареди... изобщо весела дружинка.

Има неща, които нямат обяснение, поне логично... - защо не коментира изцепките на състезателите? - защо един малоумник луска бастуна в мъжка съблекалня? - защо друг малоумник го снима? - защо го пуска в пресата? - защо не си разследва тиквениците? и още, и още...

Живко не става за треньор! Видяхте ли вчера с “Арда” как беше подредил отбора първото полувреме. Аматьорска работа!

Бай Танасе, ти май си заложил на покер и "Левски"? Едни и същи клетви и обещания вече 2 години и в резултат - все по-зле! Вижда се, че не можеш да управляваш даже жена си, а си тръгнал на фукария с един голям (някога!!) футболен отбор Хора с къде по-големи знания и умения преди теб не можаха да го сторят, хора-мангизлии - също, а ти ни блъфираш, сякаш сме седнали да играем комар с теб. Отказвай се и марш при Сашо Апаша да играете сантасе!

Отборът последователно остана без: спонсор, пари, ръководство, собственик, треньори, играчи... Като че ли дойде време да остане и без фенове. Тъжен край за любимия отбор.

Да продължават да произвеждат "порнорепортажи" на жалки онанисти от съблекалнята Порнхъб може да направи отделна секция за тях. Евроидиотите надминаха себе си с това изпълнение. Няма такъв клуб!

Не знам дали слушаш съвременна българска музика. Но, един цитат: Какво би направил ако местата до теб са останали празни, защото убил си всичко, което те дразни... Преди 5 години питах левскарите. Каква ни е далаверата от унищожаване на ЦСКА? Губи спортът, губи "вечното съперничество", "вечното дерби". Защо де радваме? На какво? Сега да питам и цесекарите. Защо толкова злорадствате от съсипването на Левски? Идеята е да се побеждаваме един друг на стадионите, не да се унищожаваме физически. Да, знам - сега някой ще напише а вие нали ни носихте ковчези и мучахте доволно... Е, сега вие грухтите доволно. И кво? Футболът го няма, а ние си мучим и си грухтим - баси кефа!

"Който копае гроб другиму, сам пада в него" - народна поговорка.

Значи че Живко Миланов ще бъде сменен до дни. Тези номера сме ги гледали.

...па и за новия пари ще трябват, пък те са кът от известно време...

Неподписана статия... И бате Насо, скръстил ръчичките и свил раменцата....

Време е за рокада.Илиана да поеме футболния отбор-от едни нежни създания ще отиде при едни балерини така, че ще справи без проблем. И Наско няма да има проблем с гимнастичките-те сами си вършат работата.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Не знам откъде успявате да намирате достойнството и себеуважението.

Далеч по-достойно и себеуважително е да припознаеш, викаш!? А!? Друго си е гнома за пореден път да ти казва, че сте литекс, но ти да продължаваш да викаш името на зарязания си вече от 5 години покоен твой отбор!?

А вие сте истински "армейци", църно до църно, "българи" юнаци!

Твоята глава май наистина е премазана от някой мотор!!!

Ще остане разбира се.Нали Наско трябва да има основание да каже "По мое време творихме история".Е, най-слабия старт ама както се казва лоша реклама няма.Винаги след най-лошия старт следва най-трудното спасяване от изпадане-пак си в историята.

Тия клоуни що не са закрити ....да отиват по селата,Ревлата Тити да ги опее и да се свършва ?!

Защото им "помагат и ги дундуркат". Павел си го каза, че заради това така било положението в Леефски. Ония съдии, дето им отнеха правата за подпиране на Леески да не мислиш, че само те са помагачи на Динамо-Магнитски.

На Гейарена е спокойно... Говедата мучат тихо о чакат заколението, тоест, изхвърляне на обора в зоните...

То комай само чекийте останаха... Синът,зетя и е.ача са гръбнакът на този колос ръководен от Насо-гъзо!

Зетя на изтрезнялия и завърнал се шеф на БФС е голям треньор, а сина му - голям (на килограми) вратар. Явно откъде идват парите - него там и ДПС добре са го подпряли. Жално ми стана за съпругата му - затри се това хубаво момиче покрай тези и дано намери избавление, защото за синия клуб (отбор не са) няма такова.

Ти си за гонене. Та и жена ти покрай теб

Я, тия още ли съществуват?

Насе с тези резултати догодина може да се борите за титлата в Б група :)

В превод: "няма пари за добър треньор". Хак да ви е, подигравайте се още с другите клубове, погребения тръгнали да организират...

ЗАКРИВАЙ!