17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Занев няма никакви качества да е национал. Непонятно е защо Балъков го вика. Както и Сърмов и Пашов и Хаджиев , Иса , Костадинов , Славчев , Краев. Доказали че не стават ама той си ги вика. Има ли тука мениджърски интереси или треньорска некадърност ? Според мен и двете.

Този мач показа колко ни е разделено обществото,каква омраза цари между хората.А вихрушката от герб си мисли колко го оважават в света.сега УЕФА,ФИФА,и всякакви организации ще ударят и отцепят България покрай футбола.смешници.

какви мерзавци, бе пич! тия са от чистата арийска раса-левски! любимия отбор на милицията преди не много време!

Петьо уважавам те бате, ама никой в България не се гордее с кюрда. Срамуваме се от него, както се срамуваме от неонацистите от онази вечер. Гордеем се с Шипка, с българската роза, с киселото мляко и т.н. Никой не се гордее с този примат. Седнал кюрда да ми играе театри. Не се забравили как псуваше и обиждаше противниците си. А да напомним и случая с М. Десаи, нали сега кюрда се прави на антирасист. Питайте Десаи, дали е така. Клоун столипиновски. Този трябва да се скрие в някоя мексиканска дупка и никога повече да не споменава майка България. Знаем му мнението за страната ни, както и за собствените му родители. Хайде у лево.....

Де факто не е лошо ако ни извадят от евротутнирите и квалификациите за 5 години! Всички чужденци ще си заминат! Псевдобизнесмените занимаващи се с пране на пари чрез футбола също ще се махнат! Може и да минат десетина годии,но децата ще се научят да играят и ще порастнат! Иначе какъв смисъл има ...дори да се класираме на някой форум???

Добре де, в 99% от отборите в България чужденци не играят, това защо не ги прави по-добри от отборите с чужденци. Нима пак някой им пречи ? Занев, типично по български прехвърля проблема от болната глава на здравата. Ами не Заньо, не чужденците са проблема а това, че на Българите в нашите клуботе не им се играе, щото после трябват сили за чалгата и дискотеките.

Трябва теб да извика.

Занев,да беше млъкнал по добре!Безобразно слаби и уплашени бяхте оня ден!Завираха ти я между краката ,а ти дори един фаул не направи!никой от вас не дръзна да им се издърви на тия капутляци Кейн,Стърлинг и Хендерсън!те ви ритат и ви се надсмиват, а вие чакате милост!Безгръбначни твари!Беше отвратително да ви гледаме и тебе и Попето и Сърмов-опитни играчи а пълни п*тки!

Аз съм на 59. В младежките си години съм играл футбол. Сега играя два пъти седмично по час в квартала на спортната площадка. Там има и млади и стари като мене имаме си отбори и часове и си плащаме. Има и доста добри и по слаби но всички тичат доста през време на мачовете и са доста оспорвани. Но такъв бездушен и лигав играч като повечето от тия национали със сигурност там няма.

Виж сега, косъм ли си, косматка ли, не знам, но когато постигнеш 1/1000 в твоето поприще, от това, което е постигнал "кюрда" в своето - футбола - тогава си позволявай да го коментираш! И все още навсякъде хората по света свързат името на България /не на Кюрдистан/ с това на Стоичков, а не с твоето или моето например! Разбра ли световнонеизвестен, косматко?

За нацистките лозунги работата е ясна - активно мероприятие на 15-20 комплексирани индивида, които полицията трябваше да излови още на стадиона. Колкото до качествата на футболистите в нац. отбор в момента..... Ами това уважаеми дами и господа е плода на управлението на футбола у нас през последните 15 - 20 г. Това е поколението на връзкарите! Затова ще падаме с 0:6 и Балъков ще се чуди как да закърпва отбара с 35 годишни, защото му е ясно какво е поколението след тях! Ако така ще продължаваме и нататък ще падаме от Андора и Гибралтар!

Това, че хората по света свързват името на България, с това на КЮРДА е много по-жалко, от това да го свързват с неонацистите от онази вечер. Див селянин, простак, агресивен, неспособен да общува нормално с хора, неблагодарен, ТЪП, високомерен, многоличен, злобен, инфантилен, и още много и много все ПРЕКРАСНИ качества. И с какво ги сравняваме : много добър футболист..... Изводите си ги прави за теб. Аз мога да му нямам футболните качества и известност (не ги и искам), обаче го познавам, като човек. Достатъчно ми е.... Аз съм Косатка, а ти си балъче...

Класическа провокация от черните великобританци.

Повече българи като Занев трябват.