17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето си заслужи полуфинала. Без да се изхвърля предварително, плува много добре. Видя се, че има и резерви. 20 метра по-ранна атака, щеше да му донесе поне още 3 десети. Дано да се е съхранил за следващия старт. Трудно, но не и недостижимо е попадането във финала. Успех!

Браво на младежа, може да не е от световната класа на първите, но е отишъл там и си прави лично и национален рекорд. какво повече да искаме? Де всички да са така. Браво.

Това се иска от всички наши спортисти на олимпиадата и дори и 16-ти да остане след полуфиналите момчето си подобри постижението и даде всичко от себе си .РЕСПЕКТ

Дори самия факт, че си е подобрил собствения национален рекорд говори много. А хейтърите нека си пишат, но да знаят, че където е той те само могат да си мечтаят да са.

Любчо!

От 1 милион удавника и с кучешко плуване може да се постави национален рекорд

Ами постави го ти бе, какво чакаш, обувай плувките, скачай в басейна и го постави ти, обещавам че тогава ще се радваме на твоето постижение!!!

Уф, па ти, бе! Плувките са за мъже, а тоя швестер по-горе с цял бански ходи на плаж...

Ходи ти плувай вместо него л.йнарче

Браво! Това е страхотен резултат!

Браво, момче! Ти си истински българин, бъди горд и само напред!! Ти можеш!

само не разбрах кой точно ги е оплюл? аз такова нещо не съм видял, а който плюе - много му здраве, да ходи той на олимпиада

Браво на момчето, подобрява национален и собствен рекорд. Пожелавам му още успехи!

сам

браво Момче!! айде напред!!

200 бруст е една от най-тежките дисциплини в плуването. Браво

Ти пък много разбираш смешник

Браво!

Не знам защо това трябва да е важна новина, след като за всеки е ясно како ще го набият като шкембе у дувар на полуфиналите и най-вероятно ще е последен! Влиза с 14ти резултат, което ясно показва, че на полуфинал просто няма смисъл да се явява, ще бъде ако не последен, то предпоследен! Но няма нищо, ние българите без това сме майстори на това да правим неща без смисъл... Ама карай, нека да се покаже, нека видят всички колко ни е родното ниво на плуването, че и на цялата държава! Жалка история!!!!

Национална гордост. И нов национален рекорд умнико

Да си национален рекордьор по плуване в България, е като да си шампион по си в Сахара!

до АЗ, може и така да е, ама той е на олиампидата, а ти стоиш в къщи и плюеш, той е сред 16-те най-добри в Света, а ти пак си стоиш в къщи и плюеш, в крайна сметка в плуването, той е по-добър от теб, а плюенето още не е станало олимписки спорт.... Когато стане, опитай, ако станеш олимпийски шампион цяла България ще е много горда с теб!!!

Gugnelid

Ти кой беше бе, плюнкьо?

Жалка история си ти. Много добре се представи човека, с реален шанс за медал е

Ти къв' си бе Говньо?

искаш да дразниш хората ли??? Направи национален рекорд и ще гледаме теб, колкото и низък да си!

Браво, момче!

Само така и още по-добре! Бъдещето е пред вас!

браво!