17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Именно - да му опипа, да му свирне! Абе, Галошу, ти на чий отбор си треньор? Какви са тия лизания? Пипни му ташаците-за кадем !!! Бейл може да е талантлив, класен футболист, но няма нищо общо с гениалността. Качествен дърводелец, едър, бърз - такива като него има във всички средни отбори по света, нищо повече. В Испания Любо Пенев с основание беше много по-ценен от Гарет. Да не говорим за Стоичков !!!

Гошо Галошо, нека твоите играчи да се докоснат до такъв „гениален“ футболист, като се наредят в шпалир и му пипнат ташаците-за кадем, и да не забравят да му поискат автограф за фамилията от лизачи в кочината Булгаристан !!!

Къде е Стоичков и компания да се докоснат до този бейл . Най ще ми е интересно ако трифон иванов го докосне съвсем нежно с шпагат ( лека му пръст ) . Това светилище ще забрави да докосва топката господин Дерменджиев .

Позор за Селекционера ни, вместо да каже пак ще ги бием с 3:0 Той се стъписал от Гарет Гей.

Хахахаха...да се докоснат до Боклук... Ще драйфам. Най големия Боклук, който света на футбола е имал. Голаджия...Да, но футболист... не

Ами ако му направят по една свирка,няма ли да бъде още по-голяма чест за тях !

А и още нещо! Дерменджиев,тези играчи не твои! Те са играчи на Р.България,а ти малоумнико по стечение на обстоятелствата си назначен като треньор !

Ти Дерменджиев си умрял грездей ! Абе мишок,ти отиваш в чужда държава за да победиш за честа на България,да се докоснес до българският лъв с ръка на сърцето си.....,а ти мрънкаш като умрял паткан и ми говориш за някакъв си Бейл ! Дано по скоро те сменят некадърнико защото ме отвращаваш !!

докосни му карачката кавал смотан!

За теб и играчите ти трябва да е чест, че защитават името, герба и цветовете на България.