17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига с тази политика.Спортът не трябва да се превръща в политическа трибуна.

Тия от организацията на:ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ,всички са:НАГЛИ,НАХАЛНИ,НАТРАПЧИВИ,ПОСЛЕДНИ ИНСТАНЦИИ...НЕЗ ДА ПИТАТ,ДАЛИ НОРМАЛНИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ТЯХ!!! НЯМАМ,НИЩО ПРОТИВ,ДА СЕ/“ДЖАСКАТ”,КАКТО ИМ Е КЕФ,ДА НЕ МЕ ПРИНУЖДАВАТ ДА ХАРЕСВАМ! ВСЕ ОЩЕ,СПОРЕД:ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ,Е-СМЪРТЕН ГРЯХ!!!

Ми това е Китай, не Сърбия на Джокович та да се ебават и с тех!!!!!!!!!!!

Тая да беше започнала да приказва да ПРЕМЕСТЯТ Зимните олимпийски игри от Китай, към някоя друга държава... Тия китайци ще ЗАРАЗЯТ всички с КОРОНА- вируси... Писна ми от Китайските ИЗМАМНИЦИ, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, и ни ПРОДАВАТ МАСКИ и ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Трябва да ИЗГОНЯТ всички Китайски ШПИОНИ, обратно към Китай. Където НЯМА Китайци, НЯМА и Китайски Корона- вируси и техните мутации- Омикрон, Делта !!!

Тая е хвърлила око на китайката и я яд че не може да оближе!

тая се изложи преди време с нейните извращения, сега тотална излагация с тая измислена пропаганда о глупости които говори

Като е толкова загрижена за справедливостта, защо не пита как на братята Уилямс им е разрешено от УАДА да се зобят законно, заради тежки болести, от които страдат? Или защо Гъзобръка няколко пъти е отказвал да се подложи на допинг тестове по време на Ролан Гарос и това е премълчавано от организаторите на турнира.? И трябваше да уволнят един от ръководния мениджмънт преди 2 години, който за отмъщение изплю камъчето и разказа за тия случаи.

Да скачат на Балканите си е стар спорт! Ние сме за това- да се облекчават на нас и да ни дават за лошия пример! И това си е роля! А на Китай вече не е шега да скачаш!

По някога австралийците вземат правилни решения /изритването на смешника/, ама тоя път са се изложили ! Явно и там има леворезбови, червени шефове, дето се опитват да се налагат!

Допускат ли се зрители с тениски "Свобода за Джулиан Асандж", "Свобода за Сноудън" или "Закрийте концентрационния лагер в окупираното Гуантанамо" ?

Ха, ха! Изнасилил е 75 годишен мъж?! Като я изнасили повторно някой 100 годишен ще вземем мерки...

Я пак дъртата лезбийка..се открехва да ходи да яде сливата на некоя негърка и да мълчи

ггг,само да ти кажа,че названието на жените,които обичат жени идва от остров Лесбос,т.е лесбийка,а не лез или лизбийка.Нямо общо с лезене или лизане.

Коза, много избирателно се бори за демокрация. Ако спортът беше над всичко, нямаше да се получат тези небивалици и грозни изпълнения с прогонения Новак.

Тоя дърт педерас никой го не бръсне за слива

Нещастница!

"Навратилова скочи на *енис ....". Хау!

Предполагам и ти, ако си "закрепостен" някъде там ще кажеш, че си имал връзка със същия зам. министър. Най-вероятно и ще се "самоубие" накрая. Ако ще сме справедливи не може, само за британския принц Андрю да приемаме, че е така, а за разни държави на "реда" и синове на диктатори да се правим на разсеяни. Дори за времето на комунизма в България е имало подобни случаи, а ние в България следва да сме особено чувствителни, защото така "самопризнаха" и медиците ни задържани в Либия.

Китайката се е хвалила в социалните си профили още преди да се вдигне шум по нейния "случай"... тъй че принципно си прав ама фактически си в мъглата на идеологическата заблуда.

Федерацията млъкна когато китайката се похвали че е имала дълга и ползотворна връзка с набедения за изнасилвач заместник-министър... така че федерацията освен да се заяде че китайката си пада по мъже няма за какво друго да се шуми по този случай;)