Коментари - Навратилова: Време е Джокович да си ходи вкъщи | Корнер.dir.bg
назад

Навратилова: Време е Джокович да си ходи вкъщи

Легендарната тенисистка даде съвет на сърбина

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Навратилова: Време е Джокович да си ходи вкъщи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 79

Ако няма такива като Джокович, то всички други ще са смляни от ограничения, въведени отгоре. Човекът има принципи и се опитва да пребори системата. Дали е прав или не - всеки решава сам за себе си, но не трябва всички да са стадо. Ако имах неговите възможности и щаб от адвокати, аз щях да правя същото, а не да се крия като мишка!

Аз също не исках ваксината, защото бяха разтревожена, че може да направи нещо на тялото ми, но всички други хора го правят, защото така е правилно... Ами не, не означава, че ако всички други правят нещо, трябва да го правиш и ти, че даже и да бъдеш принуждаван да го направиш!

напротив, смелост и самоуважение е без големи възможности да се опълчиш срещу системата, а Джокович иска да направят изключение за самия него, богопомазания.

Аха, егати тъпата логика - щом цялото стадо е ваксинирано, значи и аз трябва да съм. Нищо че Джокович е здав като бик, трябва да е ваксан като стадото, иначе не може да влезе, нищо че стадото се заразява ежедневно въпреки че е ваксано поне с по 3 дози! Ако беше гей сигурно щяха да го допуснат!

Това, че тякой е взел избор за себе си, иче ки мисли, че е направил провилният избор, не значи че и останалите трябва да го последват. Ние ти сме стадо! Ние нме хора мислещи и къс свободна воля. Именно свободната воля и разума са нещата, които ни отличават от безсловесните животни. И щом имаме снободна воля - Божественият дар от Твореца, трябна да я упражним всеки според принципите и разбиранията си. А колко ваксините са за общото благо е спорно. Вижда се, че блага се отнимат ако не си набоден. Какво по-анти общо браго от от това?

досега навратилова беше симпатична ...

Преди да се разследва и съди Джокович, първо да се разследва "пандемията", СЗО, "ваксините", "мерките", "медиите"... дали не са фалшиви. Щото, ако са фалшиви, Джокович е в правото си да не се съобразява с тях. Иначе, все едно да се подчиняваш на фалшиви полицаи, като онези преоблечени мутри, по време на едни протести.

ако всички скочат от вълнолома същото трябва да направиш и ти... Колкото повече западни "ценности" ми се пробутват през последните 3-4 години толкова повече ми липсва времето, когато бяхме далеч от тях.. И моля да не бъда разбран погрешно - през 2007, когато се присъединихме към ЕС той не беше това, което е сега! И за финал - не съм русофил или носталгик по миналото - просто това, към което ни водят сега е лошо.. много лошо.. напомня ми на събитията преди Втората световна война..

бе Джоквич 2 пъти го кара ковид какъв е тоя зор да го ваксинират

С тази игра наистина е Богопомазан ... Да е жив и здрав !

Тая още ли е жива? Мислех,че отдавна сме я изпратили . Да си гледа съпругата и да не бърка в неща,които не са и ясни.

Мисля че е напълно правилно Навратилова да се изказва за МЪЖКИЯ тенис :) Сега чакаме математиците също да дадат прогнозите си.

Какво искаш от тези различните, дълъг език, уголемен от шпакли. Не зная, дали поради противоестествените деяния, са огромни фанатици! Квичат ако не ги приемеш на работа или уволниш, затова, че са различни. Сега забранява на различен да участва на турнир. Гадно е, нека тогава да направят три АТП турнира за ваксани, за неваксани и смесени.

Правото на личния избор е много по-важно от общественото такова! Досега не е имало проблем изцяло неваксинирани хора(против морбили и прочее) да влизат в дадени държави! Изведнъж някой иска да прави зверска печчалба, натиска, и ... но за големите Хора, свободата е избор! Пука му на Жокера за поредният турнир. Показва на света, че правото да отстояваш своите възгледи е свещенно. Това те прави спортист. А папагалите могат да си грачат колкото искат. Нима Мохамет Али отиде да се бие във Виетнам? Плати със затвор! Но това прави разликата между великия човек и мейнстрийма!

Нещастница!!!

Овча, "логика".

Навратилова наистина е от "чехословашки" произход. Какво да правиш. Овчия и подход е отвратителен.

С какво здрав човек нарушава общото благо?????? Овца!

Не съм фен на Джокович и на тениса като цяло. Мартин Навратилов обаче защо се меси на човека? Лично аз, ако бях на мястото на Джокович, изобщо нямаше да се натискам там, където ме съм желан. Той си знае защо толкова упорства. Г-н Навратилов да си гледа живота!

Е как, ти не разбра ли? Заради общото благо. Светът се побърка.

А защо да не се натиска - защо го ограничават? Проблемът им е, че е неваксиниран. Не че е здрав.

Не случайно в царство България, за противоестествено блудство, мъжеложство, женеложство и скотоложство, са наказвали с над 5 години тъмничен затвор. В Англия до средата на миналия век са ги лекували с електрошокове, в нова България също има осъждано за противоестествено блудство. На тази си личи, злото не е само около извратените сексуални деяния, а и по други теми, ще сегрегира колега...

При новото "нормално" здравите и мислещите са опасни.

Ало, Торкемада, ако дойда и ти избия зъбите, ще видиш ти едно Средновековие.

Уви, късно си се родил Колко по-добре добре щеше да ти е в Тъмните феодални векове..

Не е важно да си здрав, важно е да си ваксиниран! Пък после ако щеш умирай, важното е да са те набоцкали поне три пъти!

Лъжите и шикалкавенето плюс темерутлъка да обвинява всички други освен себе си 'че не са разбрали' въобще не го правят 'велик', а само типичен представител на географската ширина от която е произлязъл.

Е не може, тя го играе мъжът с пластмасовата наденица в "семейството" ѝ.

Успешно размахахте червения парцал пред панелната злобария от плоскогл.. ъъъ, сори 'социално консервативни' неудачници.

Както си личи, тъмните векове никога не са си тръгнали, има малък временен проблясък на привидна демокрация, днес е ясно че това ни е било дадено временно, в интерес на глобализацията. Ако злодеите успеят, до година две, ще видиш какво са тъмни векове, борбата ще е много по тежка от тази на нашите родственици с турците.

Да го ваксинират ама изодзад.

Време е и той да си ходи и тази да ляга, където вече и е мястото.

С терокатлъка до тук. Айде с 200 да си се прибира.

За България си абсолютно прав - демокрацията ни е подарък и затова в България толкова се цени. Както и в една друга огромна държава на Изток чиито 'информационни бойци' имат за основан цел да подкопават доверието в нея и да величаят свещенния и незаменим монголски модел. В Световен мащаб нещата въобще не са толкова трагични - демокрацията е предпочитан модел на управление за преобладаващата част от населението, както в страните в които я има, така и в тези в които я няма.

Не просто ваксиниран, а 5 джи чипиран и магнитизиран :) За да пиукаш предупредително ако случайно доближиш ръба на плоската Земя, че току виж си се изтърсил върху слоновете дето я крепят, а подплашиш ли ги - Световен катаклизъм!

Първоначално не искала, ма после видяла че всички хора го правят и затуй било правилно. То ни е ясно че дисертация няма да седнеш да пишеш, ма поне бъди солидарна с хората които са ти колеги и са направили избор различен от стадния. Това че ти следваш стадния избор не го прави по-правилен. А изборът който ти си направила, ами трябва си с доста широк поглед върху нещата за да разбереш колко е вреден за хората, но няма да искаме висш пилотаж от манипулатор на тенис ракета.

'Ко праим сиа' и 50толевка - само тука на Балканите.

Всеки път, когато чета нещо за австралийската епопея на Джокович, в главата ми изплува образ на хиени, заобиколили лъв. Няма нищо по-показателно за омразата, с която Църквата на вечно болните преследва силните и успелите, от тази поредна нелепа история в общественото пространство. Имал ли правилната виза Джокович, нямал ли, кихал ли е, кашлял ли е, в колко часа е кихал и защо не е направил тъй, ми инак. Все едно си няма друга работа един стократен шампион по тенис, освен да седне пред компютъра и да се хване да преправя тестове и да вади грешни визи за Алкатраз. Медийната пропаганда е скалъпена толкова евтино и очевадно, и се крепи на такива махленски похвати, че чак ми е обидно да я коментирам. Каквато новата медицина, такваз и новата журналистика - аморалните правят цирк за глупавите и раздават на кресливите безплатни места в ложите. Дори на посумите в Австралия е ясно, че цялата патаклама няма нищо общо нито с визи, нито с тенис, ами трябва да покаже на света каква зла участ очаква всеки, който се мисли за много силен и здрав, и отказва да се покръсти в правата вяра чрез ритуално набождане. Аз лично отношение към тениса нямам, нито към г-н Джокович, но имам отношение към платени драскачи и нарочно разигравани сеири на мегдана. Да се гледа и слуша цялото това нещо е просто унизително, стига човек да не е с ампутиран мозък, но си има и положителни страни - колкото повече се напъват медийните парцали да нарочат тоя или оня за антиваксър (глупава дума за класически глупци), толкова по-ясно се вижда откъде взимат заплатките. Колкото повече обиди сипят по адрес на здравите и успелите, толкова по-нелепа изглежда политиката и медицината им. На този етап такива пландемични безсмислици могат да бъдат пробутвани само на 1) деца до тригодишна възраст, 2) домашни любимци, 3) хора със занижен интелектуален капацитет. Останалите отлично знаят за какво става въпрос и са вече доста отегчени. Джокович има по-голяма и читава аудитория от който и да е вестник в момента, и трупа по половин милион лайка на постовете си във Фейсбук - дали ще играе в Алкатраз или няма да играе е напълно все едно и макар да не съм сигурна дали на негово място бих се замотала в такъв селски скандал или бих отишла да пия коктейли на вилата си, трябва да му се признае, че успя да изложи смехотворното правителство на Австралия пред света по наистина зрелищен начин. Оттук насетне дори да го забранят, екстрадират и заточат в Сибирската тайга, по-голям победител в Australian Open няма да има.

'всички други хора го правят' Всички други също губят огромна част от времето си в зяпане на безкрайни сериали или клюкарене в Интерент. Що не покажеш колко си различна например със задълбочено четене на Теоретична Физика?

Госпожо Навратилова, то не беше много честно да играете и вие в женските турнири, като се има предвид, че сигурно мъжките ви хормони са в повече, но това няма значение за вас в момента. Нали? Лицемерието няма възраст, пол и занятие. Факт е че в момента се създават прецеденти и трябва много да се внимава, но също така е и факт, че светът се е запътил към пропаст или към фашизъм, един Бог знае....Най-добре е да се опитаме да мислим с главите си и да бъдем човечни и да не позволяваме да ни промиват мозъците, може би.... В заключение никога не съм ви харесвал. Харесвам Ноле.

Yann

Иди си, ела си. Няма такава простотия, като Австралийската нерешителност и Джоковското нахалство! Единия лъже и маже, че чак се насра, а другите се чудят как по-деликатно и "демократично" да му бият шута. И накрая се намесва тази позабравена уфсъ, с всеобщо известни джендърски наклоности и почва да ръси "акъл". Писна ми да слушам колко промити мозъци са в Австралия! Писна ми от наглите и нескопосани лъжи на Джокович! Писна ми от непоискани мнения по въпроса. А спрете да ни занимавате с тоя цирк вече, а?

Да е жив и здрав Джокович! Имало смисъл от елитния тенис! А Навратилова да не се хвали, че е овца, по-добре е да мълчи!

Ако за 'успели' ще говорим и ако това ти е основния критерий - делът на антиваксърите сред успелите не е дори проценти, а промили.

Не си посочил автора на този текст! Не че си се подписал, но не можеш да цитираш без автор!

Дърта ЛГБТИ мърша

Натиска се, защото после ще му плащат огромни пари за неустойки по договите със спонсорите. А междувременно показа на цял какво точно става в измислената Австралия.

Савушкинските похвати и стилистика лъщят като чисто нова копейка :)

Ти ли бе сульо ще казваш на Австралийците как да си упрвляват държавата? За договорите само не се кахъри излишно - със сигурно има клаузи в ущърб на лъжливата страна, нарушаваща правилата ;)

Да много геройски наистина. Освобождават те от работа и ако имаш роднини,които разчитат само на тебе после какво правим - казваш,че си герой на Съпротивата ли и ,че трябва да се гордеят с теб докато нямат лекарства ли !? За да си позволиш това точно трябва да си някакъв от ранга на Джокович, дори и нашият Григор не може да си го позволи, нито другите пред него в ранклистата. Ха сега питай дали Безос и Мъск ,които пък са още повече нагоре от Дйокович в йерархията са ваксинирани докато обикалят света с яхти и самолети. Ако видиш историята винаги правилата са за стадото т.е. ние ,а не за топ 0.001% от населението.

- каза великия шампион. Интересно ще посочи кой точно го е направил и окей ли е същия да влезе в затвора вместо него? Мафията ряпа да яде.