Най-бързата британка в историята иска равнопоставеност с мъжете

Дина Ашър-Смит недоумява защо постиженията на жените се неглижират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато почнат да ценят мъжката художествена гимнастика, тогава

Абе, кога слезе от клона, кога си отвори устата? Не стига, че си черна, а имаш привилегията да живееш и печелиш редом с белите, ами и недоволна!? А искаш ли в ЧАД, Гана или Нигерия да пропагандираш същото, а? Май не.

Ядец моме, ходи играй тенис на корт, там си наложихте мнението...

Защото дори колежаните мъже правят по-добри времена от тебе моме! За това! Освен това какво искаш. То никой не гледа дори мъжете лекоатлети, ти за жените говориш!

Задайте си сама въпроса. Защо на модните подиуми жените са по високо котирани от мъжете ? Ами елементарно е , всеки цени красотата. Не харесвам жени с физика на мъже.

Тия вече искат комунизъм, на всички по равно,... ама дарлинг, тогава няма да са милиони

мънцаркото, не му дадоха титлата принц, но тази я заслужи с исканията си.

Всяка стока струва толкова, за колкото може да се продаде. Професионалният спорт е стока. Все едно Левски да иска от УЕФА колкото Барселона взема, иначе са неравнопоставени. И аз искам равнопоставеност. Аз ритам “мачле” и Бойко рита мачле. Искам чекмедже, като на Бойко.

Давам 20 лева ако тичат голи.

Нищо няма какво да се види

И аз това викам. Шампиона на Б група да получава същите пари като шампиона на А група. Нали все са шампиони.... Да иде да се състезава с мъжете и като ги бие ще получи признание.

Иска да се състезава с мъжете ли, че нещо не разбрах какво иска да каже.

Иска пари като на мъжете, ама да се състезава с жените.

аз пък искам да се престане с това търговско-наркотично безумие, наречено висок спорт, и да се дават парите за здравословни занимания на обикновените хора, били те жени или мъже, няма значение.

Е, ти ще поискаш още малко, да спрат дрогата, цигарите, алкохола, тревата... и да не ни управляват престъпници.

Мда, колко налудничаво звучат нормалните неща вече :(

Да махнат това мъже-жени и всички ще са равнопоставени. Писна ми на шушлека вече. Жените са неравнопоставени, черните са неравнопоставени, лесбийките, гейовете, некрофилите, зоофилите, траверсите, джендърите и кои ли не още също са неравнопоставени. То за нормални не остана място под слънцето.

Жените ги приравняваш с некрофилите, гейовете, зоофилите ... Ти си за Нобелова награда. Ама кандидатите сте много, трудно ще е.

Изчакай и ще дойде времето, когато некрофилите ще искат собствено първенство по тенис и да получават пари, като Джокович и Надал в тяхното си първенство.

Щом ти е писнало от жените, значи мястото ти е на другия бряг.

Не от жените, а от претенциите им, с които са се строили до негрите, джендарите, мюсюлманите, кучетата, кокошките, краставиците. В необявената война срещу белия, хетеросексуален мъж, християнин.

В порноиндустрията жените изкарват повече и нямам нищо против. Ама това, да искаш повече пари само щото си жена или ГЛБТ, някак си не върви. И това няма нищо общо с какво искам да чукам.

"Дина Ашър-Смит недоумява защо постиженията на жените се неглижират..." - а аз недоумявам защо трябва да се изтъква жените за всичко което се сеща човек, и че именно ЖЕНА е направила нещо. И да не забравя и негрите. В началото на цялото това безумие жените искаха да не се прави разлика между жени и мъже, между черни и бели. Но това сега не е достатъчно. Сега ТРЯБВА да се прави разлика между жени и мъже. И ако нещо е извършено от мъж, то това няма голямо значение. Но ако е направено от жена, то целия свят трябва да научи че именно жена е направила нещо, каквото и да е то. Същото е и със черните. Сега е срамно да си бял, черните са в предимство и каквото кажат черните, това трябва да стане. Това на времето му се казваше РАСИЗЪМ, сега се казва ПОЛИТКОРЕКТНО.

докторите сърца присаждат няма да има проблем дай присадят един кур па ако ще и бабунски (порода маймуни) да е и тогава ще е господин

Двоен стандарт е хора които пълнят 50 000 стадиони, кортове и зали всяка седмица, да получават колкото такива към които интереса е толкова малък, че не ги дават по телевизията, само заради пол или цвят на кожа!!

Когато жените започнат да "консумират" толкова спортни артикули (тук включвам всичко - предавания, списания, абонаменти, шалчета фланелки и т.н.) , тогава и може да се претендира за равенство. Реално ако има кой до гледа и плаща няма да има разлика, а в някой спортове ще има и по-високо заплащане. Въпросът е в това, че интересът, към спорта е основно от мъжката част на човечеството и е нормално хората, които привличат повече пари да взимат повече. И не виждам смисъл от подобни трагедии, които вече стават досадни.

Сигурно не харесва Болт защото ѝ пречи да използва още и расовата карта в случая.

Защо нормалните жени спортиски не мрънкат за равнопоставеност?!?! Само обратните и чернилките са все недооценени! Някой да е чул Халеп, Барти или Мугуруса да мрънкат, че не получават колкото мъжете в тениса??? Шифрин , Влъхова и другите скиорки(то там тъмни няма) мрънкат ли , че колегите им вземат повече?

Не мрънкат тъй като Били Джийн Кинг и Навратилова изравниха парите в тениса.. За ските също вече the gender pay gap е малък.

Не са изравнени парите в тениса! Ако е така ,защо Серина все реве ,че вземат по-малко?

В последните 4-5 години са. Сега кой-колко взима от договори е отделен въпрос.. може би Серина завижда че Осака я изпревари с нейните $40 млн миналата година,

Говоря за наградни фондове - има разлика , ако мъжете на турнир от шлема си делят 1 милион ,за жените е 700 хиляди (примерно) а тя иска да са еднакви!

Не ги грижи ти Шифрин и Влъхова. Имат си мулти-милионни договори. Наградните фондове в ските от по 2-3к на състезание са за хотела и ваксата. Това не ви е тенис.

Няма проблем. Да смени пола.

Въобще не иска да се състезава с мъже но тъпунгерите тук нищо друго не могат да заключат. Става въпрос за отразяване на женската и мъжката атлетика еднакво и третиране на постиженията еднакво. Да в Източна Европа това не е проблем: Стефка-пия-анаболи-на-всеки-час Костадинова и Светлето-културиста-Димитрова са ви идоли но в някои страни не е така. Не навсякъде соц подхода “да направим от жените мъже с андрогенни стероиди” е валиден.

Еми да ходи да се състезава с мъжете... Само дето тогава няма да е първа в Англия ами някъде ще се съревновава на ниво училищен спорт....

Тази "британка" май доста дълго се е припичала на африканското слънце. Аз откровенно казано вече бяла "британска" лекоатлетка не съм виждал. А каква равнопоставеност иска тази печка - като я гледам както е натъпкана с тестостерот вече си е напълно завършен мъж. Навярно и клиторът и вече е по голям от някой среден мъжки пенис. Ми да си махне и остатъка от циците и вече ще е напълно равнопоставена с мъжете щото няма да има разлика.

Ти дето веднага ми цъкна минуса от нашите мургави "британци" ли си маймун от Африка ама научил се вече да блъска по клавишите и си помислил -ей - май станах бял човек бе.

Ще е интересно наистина да ги допуснат да се състезават с мъжете щом толкова искат! Както в леката атлетика, така и в тениса и футбола. Ама да не се окаже, че са жалки и посредствени? 4 златни медала? Ще печели ли толкова пари, колкото сега, ако се състезава при мъжете?!?

Така си е - най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

То в шаха и няма разделение - има общи турнири и за жени. Е, вярно, само Юдит Полгар е постигала нещо сериозно на висок ранг безполови турнири, но е по-добре от нищо :) Тя поне на женските не участваше, щото са и под нивото :D

Как няма бе, Мунчо, като има шампиони по шах за мъже и жени. Бахтиму дебилите сте.

Хем ви се обяснява подробно и вие пак си знаете дебилската.

това на снимката черно полуголо е всичко друго но не англичанка „британка„ по принцип няма ..

Пазар му са вика, бульо. Въпрос на търсене. Тайфата дето си я изброила продава на мъжете, Синди Кроуфорд на жените.

Ами да ходи да пикае права, кой я спира.

Ма много е лесно бе кака - бегай 100 м за 9,5 сек и ще ти дадат всички титли медали и почести - колко му е само с около 1 секунда по-бърза да станеш и ще си по-високо от мъжете.

Британка,британка...Коло да е британка.?

както цялото английско поколение е атрофирало какво се очаква маймуни от бившите им колонии да им вършат работата все

Видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала краката

Тая и да си вдигне краката едва ли някой е намразил себе си до толкова, че да я "уважи"

И ние виждаме двойния стандарт! И го усещаме по граници и митници...

Щом иска равнопоставеност, да бяга заедно с мъжете, да видим тогава на кое място ще бъде.

Булшит. Тя не е на нивото на изброените, затова не е толкова известна. Да не би Серина Уилямс, Микаела Шифрин или Стефка Костадинова на времето да не са наравно с мъжете? Да стане световна рекордьорка с рекорд като на Болт, па ще бъде по всички медии.

Ами пробвай се в мъжките серии, няма да те върнат, но с постижения със секунда по-бавни от най-добрите мъже спринтьори се съмнявам, че ще се класираш дори за полуфиналните бягания на големите състезания. То аз дето никога не съм се състезавал и тренирал професионално ( участвал съм на окръжни и градски ученически състезания най-вече в щафети ) в гимназията 100 метра ги бягах за 11,6 , което реално е почти 2 сек по-бавно от рекорда на Юсеин Болт, но няма нужда да ти казвам каква огромна разлика са тези 2 сек. А и с тези си постижения никога не съм имал шанс да спечеля дори гимназиалното състезание.

Каква равнопоставеност? - до си види времената сравнени с тези на Юсеин Болт и тогава да си отваря устата.

СТИГА С ТЕЗИ НЕГРИ БЕ ДИР, БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОТ БЯЛАТА РАСА!!!!

Иска ти се ...

Тази щом иска равенство с мъжете, да я пуснат да се състезава с тях! Хем ще има по висок зрителски интерес, хем ще може да покаже на практика, че е равностойна с мъжете спортисти!

Лесен отговор, феминиската ми, сладка! Мъжките резултати са по-трудни за постигане. Жените ги постигат с помощта на тегловно балансирана система разположена в горната част на тялото. А при мъжете се случва при неустойчив тройно разпределен пакет с небалансиран център на тежестта.

Равнопоставеност? Ами да се състезава при мъжете и да ги победи! Всички сме равни!

Ми да връзва страпона и да ебе наред. Кой и пречи. А ако си плати може и истински кур да й присадят. Ташаците - бонус.

Аз съм на 40+ години, 1'60 и 120 кг. И аз искам равенство с тази. Какво, като тя бяга 100 м. за 11 сек. а аз ги изтъркалвам за има-няма 30-40 сек. Като толкова иска, да се равним.

Тая е повече маймуна от колкото британка

Когато жената става шофьор и нeгърът скиор работата отива на мAйнaта си

Защото при мъжете има огромен процент хора които се интересуват. Те тайничко се поставят на мястото на своят спортист кумир. И най-често кумирът им е мъж а не жена. При жените този процес също го има но в по- малка степен защото повечето от тях са заети със сплетни и интриги по телефонът. И като теглим калемът накрая се получава че имаме голям брои мъже които се интересуват от постиженията на спортисти мъже и относително малък брои жени които се интересуват от постиженията на жени. Демек излиза че повечето потребители реално се вълнуват от мъжкият спорт. Затва и там са големите пари.

Мъжете искат равенство при бракоразводните дела.

Няма отърваване от нео-либералната пасмина и техните негроидни вечни жертви. Световни рекорди 100м: Мъже Usain Bolt 9.58 Жени Florence Griffith-Joyner 10.49 9.58 и 10.49 Какво равенство очаква тази британска маймуна, като цифрите не са равни?

Ако успее да счупи някой от мъжките рекорди, ще има най-голямата популярност в целия свят!

Se taia

Значи заглавието е подвеждащо. Трябва да се чете "Жените искат да вземат пари като мъжете за по-малко свършена работа и по-малко зрителски интерес"