Най-силният мъж в света, суперсилата му и едно обещание към небето

Том Столтман е двуметрова канара, която не вижда аутизмът като препятствие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борбата с гравитацията е обречена кауза!

С него и жена му - тя плачеше, знаеше, че такова тегло, количествата калории които поглъща, откачените тежести, които вдига ще му докарат някой инфаркт - напълно реална възможност.

След като е толкова силен,защо не се пробва на щанги,да видим там какво ще направи.

Щото е по-зле платено. Щангистите, като са толкова силни, защо не минат да оберат огромните наградни фондове, ами се трепят за една заплата?

Голяма част от българите разбирате от всичко и дават акъл на света, но стигне ли се до избори теглите късата клечка ........ големи разбирачи много "интелект", а когато се стига до избор на елементарни прагматични решения ....... греда! Хвала на момчето и системата която не го е белязала като "различен". Който е бил в UK знае, че такива хора не се отхвърлят, а се работи да се социализират и да се впишат в обществото. Като начало мили сънародници престанете да избирате неподходящи хора като муни, кире, слави, ице, маджо те търси и тогава давайте съвети и мнения наляво и надясно.

Компенсация за умственото им нодоразвитие на аутистите е голямата сила, която притежават.

не е вярно. просто този човек е имал късмет да си намери работа, която да не е свързана с обичайна психика. глупостите, че аутизмът му помага, са глупости.

Аутист не е еднозначно на умствено недоразвит. Как бихте обяснили, че софтуерните компании предпочитат да взимат такива хора напоследък. Аутистите обичат рутината, нещата да стават по очаквания от тях начин, но пък са невероятно упорити и нищо не може да ги разсее докато работят. Я ми кажи ти колко пъти гледаш фейса докато работиш?

споделиш за поне ЕДНА компания, която знаеш, че предпочита да наема аутисти? Ама не понеже си прочел някъде нещо, което някой бил преписал, че някъде има такава. А една реална компания, за която ти знаеш най-много от втора ръка. Че нещо както казаха по-долу за малцинствата, леко се оливат някои. Да си мечтаеш да си аутист, транс-пан-метро сексуален и прочие.

Браво, справя се. Коварно заболяване е.

Това не е болест, а състояние.

Горкия човек! Сам не знае на какво се е подложил,но скоро ще разбере за съжаление...Ако доживее до 50 години ще е щастлив ако може да ходи без спомагателни средства...

Ака не е вземал химия

унижаването на определено малцинство, както и ВЪЗВЕЛИЧАВАНЕТО му, са вредни.

То пълни членове не на място, несъгласувани по род и число определения, някаква словесна мусака

Още - "обикновено хапва минимум по 10 000 калории на ден" Хапва се нещо малко 10000 калории се изяждат или натъпкват, защото това е огромно количество храна. Не съм робот.

От дивана няма как да хапваш 10 000 калории. Ама ако си отвориш кръгозора поне сантиметър, ще виииш, ще човек е способен на много неща.