17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полуфиналът в НЙ, който на практика му даде точките, които го върнаха сред първите 20, можеше да е отпадане във втори кръг, ама нейсе - късмет имА. Колко ще се възползва от него, е друг въпрос... Ся за журналята остава да си смучат пръстите два месеца, че да не го "забравят" случайно милионите му почитателки.;)

Нещата си идват на мястото. Тази година победи 38 годишен Федерер. Надал (33) и Джокович (32) да позастареят и на тях ще им го върне:)

Да бъде жив и здрав, Гришо! Благодарим му за прекрасните мигове,които ни поднесе!Не сме имали досега толкова голям тенесист като него!Пожелавам му здрава, успешна и щастлива 2020г.!

С 2 милиона долара през 2019 (без рекламните договори) Гришо със сигурност разглежда сезона като провал. Пожелавам на всички годината да им е била толкова катастрофална във финансов план. Факт е, че всички искаме по-добри резултати от него. С късмет и постоянство и добро представяне на турнирите Януари, без проблем може да поддържа форма за топ 10. За повече - всичко е в главата.

Ти какво му броиш парите, бре, чорбаджи?!! Да не си на процент??? Хората не ги интерсува Григор колко пари печели, а искат да гледат хубав тенис и ако може постоянно ниво, а не единия мач супер игра, а в следващия кой ми дефекира в гащите?

Точки за световните тенис турнири дават на първите 1500 състезатели. Който иска може да се пробва

Поне не са лизачи като вас

Гришо изпусна всички шансове! - Много са му "слаби ангелите" - т.е. - много е лабилна психиката, а това оправяне - няма!!

За Гришо златния шанс ще бъде следващия сезон. Защо ли? Защото няма да има нужда да защитава кой знае какви точки, съответно много лесно би се изстрелял сред топ тенисистите, с постоянна игра, дай Боже без контузии, и по-чести 1/4 и 1/2 финали.

"Точки" мочки, шанс манс - единственото важно при него е да е постоянен в представянето си, в рамките на всяко разиграване, точка, гейм, сет, мач, турнир, сезон.

Селяндурски размисли, но да се прави съществена разлика със селски! То това простотията не е градска или селска черта, то тя си е повсеместна и безадресна. Тя натриса липсата си на съдържание, обявявайки се за човешка непосредственост. Простотията се обгражда с общи символи, които приватизира и обявява за свои лични, та като скокнеш против това, да те обвини в предателство. Простакът никога не се съмнява в себе си, защото ако тръгне да го прави, дори сам ще открие колко е пусто и тъмно в същността му. Простакът е много честолюбив, защото той смята, че всеки и всичко е против него лично и така получава чувство за себестойност, Той се нуждае от показно налагане на своята простотия, за да може сам себе си да уважава ...

Обърни внимание. Перфектно си се обрисувал.

Заради контузията в рамото пропусна няколко важни големи турнири. Трябваше да смени ракетата, да промени някои изпълнения, за да не натоварва рамото. Джокович беше ожален, заради травма в лявото рамо, с което не бие сервиси, форхенд и го ползва само за подхвърляне на топката при сервис и при бекхенд с две ръце. При едноръкбекхенд, всички удари са свързани с рамото - сервис, форхенд, бекхенд и ретур. Но хейтърите коментират без да гледат и да четата. Най-важното е да е здрав. Другото го има. Освен талант, е красавец и харизматичен, а това води до интерес на рекламодателите. Успех!

ма как слаб бее той "мачка" хи хи

мачка само сисите на тенисистките и световните 'плеймейтки'... лошо няма :)

МАЧКАЙ!

стига мачка вече този вестник. готов е

Ако бе повел в сетовете, развоят щеше да е съвсем друг, особено с играта, която показваше през цялата седмица в Париж. или пък аок не беше каунь ама на това си е

Да ти дам координатитте на арменския поп да му се оплачеш за жалкия си живот?

Не му ги давай иди се оплачи от твоя жалък живот , определено живота ти е доста жалък лизачо

Продължаваме напред.

ха-ха-ха...с простотиите ...нали ?

Хейтърите - да. Продължавате с простотиите.

Накракто лизачите продължават да лижат и да показват малоумнието си

Накратко - с три грешки в едно изречение си доказа малоумНието.