17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - лошото, което може да направи човек е да се върне на място, от което си е тръгнал поради някаква причина. Дори първият период да е бил успешен, вторият такъв е обречен на неуспех. Примери много и навсякъде, дори и в моя скромен живот.

този също е бил следствен,но се спасява,не влиза в пандиза.за разлика от сандро русел,нунес,и може би бартомеу,изобщо този клуб е вонящ на корупция,пране на пари,данъчни измами,милиарди хвърлени по съдии,фифа,уефа,месковци,златни топки,трансфери на неймаровци,и какво ли още не! и всичко,да си направят реклама на катуния,бунта на богатите,нежелаещи да делят с бедните,от тях,.затова клатеха евросъюза,даваха пример и на други подобни богати области,да се делят и бунтуват/италия северна/ отвратителни самозабравили се богаташи,неадекватни за проблемите на европа и света!!!

Много си прав Стояне, но, би ли писал така, щото да уважяваш себе си?! Нищо лично, поздрави!

Браво! Страхотна новина за Барса. И аз смятам, че Меси ще остане в Барса, вече на 100%.

И ето го резултата! Но това може да се случи само там! Тук е друго, един друг си се избират, а тези, които истински се трудят долу на терена, нямат думата. Робия в 21-и век! Затова и машината заскърца и спря.

да, перуката не пада години вече...