17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега кат бием Реал, Баерн и Ман Юнайтет и вземем купата сички ще дойдат при нас.

Нито един няма да оправдае тези огромни суми, според мен. Истинските мега трансфери, ще се докажат сами с игра, а не със снимки по медиите.

Освен Неймар, другият нереално прехвален футбалер е Пол Погба. И Погба (като Неймар) е нагъл и арогантен до безобразие. При Моуриньо спря да играе и нарочно не си даваше зор в мачовете. Дойде Солскяер и веднага направи поредица от 8-10 много силни мача и игра с желание. После обаче се скара и със Солскяер, и на него взе да се сърди, и на него взе да "играе контра" и да симулира. За мен извода е ясен - Погба и Неймар като хора и личности са пълни нули и не заслужават никакво уважение. Ако съм старши треньор на тези двамата убавци първата ми работа е да ги пратя да ритат с юношите и ще бъдат дълбоки резерви (няма да ги включвам в групата за мачовете), а след това при първа възможност ще гледам да ги продам на някой. А между другото - чрез тролове бих залял интернет и социалните мрежи с негативна информация за тях двамата. Това е което бих направил ако съм старши треньор на ПСЖ и Ман Юнайтед. А другото, което се сещам са методите на великия Сър Алекс - как биеше/замеряше Бекъм с бутонките по устата - ей това е старши на кораба.

Ненормално високи цифри, но такива са днешните реалности (за съжаление). За Неймар обаче не бих дал и 10 евро, защото той е непрофесионалист и пълно "мръсно петно" като личност. Неймар заслужава финансов фалит и затвор за неплатени дългове - такова бъдеще предричам за този арогантен тип (някои "експерти" напразно наричащи това тарикато бразилче футболист, а за мен - обикновен уличен измамник).

Де Хея... "най-добър вратар" в света според мнозина:)))?!? Хайде бре, кои ли ще са тези слепци, които го твърдят това:)))?!? Казвам това като фен... на Юнайтед и се моля да го разкараме този, и да вземем... Облак! Същото важи и за надутия до пръсване балон на име Погба!

Еми аз да ти кажа гледах един мач на Юнайтед този сезон. Трябваше да паднат с поне 5 гола, ако не беше Де Хея. Той е много добър вратар, просто останалите в Юнайтед са или зле, или демотивирани. Това, което трябва да направят Юнайтед е да продадат Санчес ако ще и за 10 милиона. При това незабавно. Той само разваля атмосферата. Другото нещо е, че заплатите на футболистите трябва да е тайна! Това винаги води до дразги. Едно е Санчес да не може да се приспособи, ама да не му знаеш заплатата, друго е да не може да се приспособи и да е най-платеният играч в Юнайтед. В същото време, играчите, които играят добре и нормално да искат да са по-добре заплатени, клуба да им отказва ... Така че каквито и трансфери да направи Юнайтед, дори и да махне Погба и Де Хея, нещата няма да се оправят, освен ако Санчес не стане Меси на степен Роналдо в най-силните им години ...

Без последния сезон смея да твърдя ви беше най стойностния играч поне три години назад и това ти го казвам аз който съм фен на Ливърпул

Докато има будали, ще има и мега трансфери

Най-неграмотната дума на света: мегатрансфер...