17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти не го пускаш в селото, а то пита за кметската къща.

2028 е след 6 години.Ако свалят Путин и станат нормална държава може.Но така-не.Европейско не.могат първенство на Южна Азия или Азия изобщо

Може! Дотогава трябва да падне монополът на агресивният Запад отворил паст да владее всичко по света! Просто народите ще се надигнат за да бъдат пречупени "американските интереси" да са в целият СВЯТ! Стига американски войни! Стига джендърски философии! Стига лицемерно управление!

так точно

Даже са обявили и победителя. Ще играят: Северна Русия, Беларус, Донбас, Донецк и специален гост Северна Корея.

Световното 2018 беше супер ! Надявам се и Евро 2028 да е във втората ми родина Русия!

Заминавай си за втората родина и хич не се връщай. Русия е агресивна вражеска страна. Набийте си го в главата, България е част от Запада. Времето е разделно, така че очаквам скоро русофилството ще стане пресъпление сходно с държавна измяна.

По добре вражеска страна отколкото наведена глава. Какъв запад бе хахаха? Кой те иска там ? Ще си стоиш зад шенген докато се разпадне ЕС...Аз пък очаквам русофобството да стане престъпление и такива като теб да стоят мирно и да слушкат обикновените хора, а не утайки на обществото като теб!

Русофилчетата сте една отвратителна и шумна, но всъщност доста дребна клика. Едвам вкарахте Копейкин в парламента. Така че май скоро ще висите по стълбовете. Както казах -война е и време разделно. Вие сте национални предатели.

От кой запад?

Надали си ходил в кенефа Русия... а съм!

Наглость второе счастье !

Интересно - азиатски дивaци ще организират европейско първенство. Санкции до дупка и празни рафтове за вас, агресивна орда такава.

а пък твоите писания са едни миролюбиви, интелигентни, ама нали си подлизурко на Байдън - като него си умен и красив /той наистина е хубав, заявалията/, ама остаря .......... но не поумня.