17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ли пише нотка, а не ноДка?

Нотка - нота, нодка - ноди :)

НОДКА ...!!???..….верно ли?

Има ли нужда да се коментира,тази простотия която сътвориха организаторите.

В тетиса има строги правила.Нямаш право да удряш топка ако не е с цел да спасиш точка.А случаят не е такъв.Това се нарича малшанс или Божествен закон.На някой друг му е писано да стане шампион.

Сигурно имаш предвид тетриса?

Сърбина си е простак, какъвто е и баща му и дедите му и цялото им мръсно семе!

Сърбите разбират само от шамари..

Наяли се въшки..... сръбски селяндур! Имах такова колеги!

Леле, човек ти заора много, бе! Айде по-спокойно....

Ами те и трибуните празни... А Ноле ги псуваше звучно на сръбски когато го освиркваха ненужно и после вдигаше трофея и се кръстеше православно гледайки към Бог. Православието е било ВИНАГИ трън в очите на евреите. Затова и Гърците които като член на НАТО не пуснаха смолетите на краварите да кръжат нат тях и да бомбят Белград. А НИЕ се продадохме за НИЩО.

За абсолютно същата проява мисля преди две или три години голямата сестра Уйлямс я санкционираха с 15 точки! На видеото се вижда,че абволютно неволно я удари! Даже като видя веднага и се притече на помощ!

100% истина. А нещо за Макенроу.. Дето риташе столовете на съдиите :) Но той понеже е еврейче му козируваха... CHASE дето гледате по стените на кортовете нещо да ви говори?

Колко умна мисъл. Браво, велик си!

Минусчиите, а вие още по жалки... Онези отгоре направиха пари от това че продадоха Родината, А вие се продадохте за един Айфон Ха ха ха

Може би има предвид тестиса :)

Има си правила в този джентълменски спорт. И дори да има сива зона, ТОВА беше много грубо и явно! Той съзнателно удари топката СИЛНО в посока стената, където винаги ИМА хора! А сравненията с Макенроу, който редовно си трошеше ракетите в земята - ако си беше фраснал и счупил ракетата в земята, щеше да е просташко, но нямаше да застраши живота на никого. Това е съществената разлика, да не говорим, че правилата от 80те до сега са се променили. НЕ ГО оневинявам - много гняв има в този човек, дори и да е превъзходен тенесист.

КОЯ ГОДИНА БЕШЕ ТОВА СПОМНЯШ ЛИ СИ А ТОВА ЧЕ ГОДИНИ НАРЕД СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ТЕНИСА ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ СПОРТ.... ЗНАЧИ КОГАТО НАЛБАНДЯН, ФЕРЕР, САФИН, РОДИК И ДРУГИ КАТО СА СЕ НЕРВИЛИ И БЕЗ ДА ИСКАТ УДАРЯТ НЯКОГО...ДОРИ И БЕЗ ДА ИСКАТ..ВСЕ ПАК ГИ ОТРСАНЯВАТ ИМА СИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА В ТЕНИСА...АКО НЕ ГИ СПАЗВАШ...ТЕ ГОНЯТ КАКВО ТОЛКОВА НЕ РАЗБРАХТЕ

МНОГО ПРАВИЛНО КАЗАНО, ДАНО И ДРУГИТЕ НЕАНДЕРТАЛЦИ РАЗБЕРАТ КАКВО СИ ИМ НАПИСАЛ ЧЕ ДА ИМ ВЛЕЗНИ В ПРАЗНИТЕ ТИКВИ

Пълна простотия! Първо са наели някаква женка на възраст да съдийства в мъжки турнир с тежки удари, второ - какви са тези правила, според които ненарочен удар дисквалифицира състезателя. Явно има нужда от промени, за да се премахне левичарската снобщина в този спорт!

това е толкова типично за американците . Като не могат да победят вадят допинг, вадят ти голи снимки от детството, появява се някой, когото си изнасилвал понякога ти пускат бомби. тва е скандално - очевадно не нарочен удар и няква бабка, която не гледа игрището и няма реакции.

Балканските правили ги знаеме - няма правила или ако има, те са за да се нарушават. На този тъмен балкански субект и чалгаджия, ако не му изнасят правилата, да не играе. Никой не го кара насила.

Нямаше малшанс.

АБЕ ПРОСТО МАЛОУМНО КОПЕЛЕ СИ. КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ТОЯ СПОРТ ХОДИ ДА СИ ГЛЕДАШ ФУТБОЛА И МЪЛЧИ

ЗАЩО ТОГАВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ДИСКФАЛИФИЦИРАХА СЕРЕНА .....НАЛИ Е АМЕРИКАНКА МНОГО СТЕ ПРОСТИ ВСИЧКИТЕ

Джоката го дебнат да сбърка от Адриа тур и ето успяха. Ама той си е виновен играй си спокойно какво като испанеца му вземе сет ще го върне и толкова, а той беше като обезумял все едно играе финал последна точка. И като знае че го дебнат трябва да е на макс предпазлив с такива си реакции на корта плюс че ги няма Федерер и Надал , той беше абсолютния фаворит......От всичко което изписах негова си е грешката пък макар и неволна....

ми не са я дисквалифицирали - взеха и 15 т и после тя си загуби мача-

ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ДЕБНАТ САМО НЕГО НА ТУРНИР ИМА ПОНЕ ПО 1-2 ИЗГОНЕНИ НЕРВИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ГИ ИЗКАРВА ИЗВЪН КОРТА ЗНАЕМ ЧЕ БЕЗ ДА ИСКАЛ Е УДАРИЛ ЖЕНАТА ДЖОКЕРА НЕ Е ТАКЪВ ТИП ИГРАЧ ОБАЧЕ СЛУЧИЛО СЕ.... ТОЧКА ИМА ПРАВИЛА СПАЗВАЙ ГИ

НЕ ГОВОРЯ ТАМ КЪДЕТО СПОРЕШЕ СЪС СЪДИЯТА

А дано Медведев да е шампиона. Вместо сърбин, руснак. Ше им е още по криво на хамериканците...

Който е срещу Ковид Мафията или Антиваксер, ясно какво го очаква. Добре че не са го убили или самоубили. Кофти, че един на сто от нашите известни идоли спортисти, актьори има ташаци да каже истината.

В Youtube е пълно с клипове как тенисисти удрят без да искат с топка някой от подавачите на топки и никой не от тях е изгонен! Дори за нашия Григор има такъв клип. Сега разбрах за това правило за първи път. Явно ако великите демокрации не подходят с двоен стандарт, не може да живеят. Нищо честно при тях няма. Все са лъжи и измами.

Всичко е завист и пари

то за тях демокрацията си е такава - правото винаги е в услуга на техния интерес :)

Дайте да плюем по ЮС Оупън и техните правила?!! Щото ние балканците сме най-великите копелета на света! Друго си беше Джоковия Адриа тур. Няма правила, няма дистанция, нощни купони, сръбска чалга, пиячка и яко коронавирус. Като се заразиха Гришо и още няколко от участниците семейство Джокович изкараха всички други виновни, но не и техния син. И нашият отнесе куп обиди от това нагло семейство. За капак Новак въртна номера, че бил изкарал короната - Ето, вижте , че това е само някаква настинка. Наш Григор поне го видяхме на легло, изкара тежко вируса и си личи от играта му, че заболяването му е отнело силите. Не виждам причина да жалим за Джокович, както не трябва да жалим и за Федерер и Надал. Достатъчно дълго бяха на върха, пък и още не са се отказали за да правим рекапитулация.

и само да кажа, че Уилямс каза на съдийка - "ще взема тази топка и ще дойда да ти я натъпча във шибаното гърло, чу ли ме?" и не беше издгонена - да, да знаем защото е афроамериканка и всички привилегии.

Я погледни брой на заразени къде е най голям

Сякаш не знаят всички колко мръсни и отмъстителни са юдомасоните, които притежават всичко. След всичко това, което Джокович им причини напоследък (алтернативния му турнир, бойкотът на техния, създаването на съюз на играчите и т. н.), мислите ли, че щяха да го оставят да му се размине? Напротив - тръгнаха да си отмъщават най-подло при първа възможност. Биха го и убили, ако им падне сгоден случай.

Изобщо не съм фен на футбола. Поинтересувай се какво преобралдаващото мнение по случая, преди да вадиш културния си речник. За сведение - за липса на възпитание се води ако в интернет пишеш с главни букви

Краварите са си виновни ! Интересът към турнира ще спадне значително !

Западни идиоти, да не е искал човека да я удари, тенис е, спорт е, не е шахмат....

Я ПОКАЖИ ТЕЗИ КЛИПОВЕ ДА ТИ ПОКАЖА РАЗЛИКИТЕ

То и Зверев да е, пак руснак. Много забавно ми беше вчера като игра срещу тоя Давидович Фокина. Майка му била рускиня, баща му с руски корени. Иначе играят германецът Зверев и испанецът Давидович Фокина. А в другия мач победи канадецът Шаповалов срещу Гофен :)))

КАКВА ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ КАТО СИ ТАКЪВ МАЛОУМНИК Я ПРОЧЕТИ ТЪПОТИЯТА КЪДЕТО СИ ПИСАЛ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИ ЩО ТЕ ПСУВАМ ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ТЕНИС СИГУРЕН СЪМ

ИМА ПРАВИЛА СПАЗВАЙ ГИ ТОВА Е ТЕНИС ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ СПОРТ АГРЕСИЯТА ДРУГАДЕ ЗНАЕМ ЧЕ Е БЕЗ ДА ИСКА НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА

ГРЕШКАААААА ТОЧНО ВМОЕМТА СТАНА ИНТЕРЕСЕН ЗА МНОГО ХОРА ПОНЕЖЕ НЯКОЙ НОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТУРНИР ОТ ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ГЛЕДАМЕ ФЕДЕРЕР НАДАЛ ДЖОКОВИЧ

А И ЕДИН ТУРНИР С ДРУГ СЪЩО НЕ МОЖЕШ ДА СРАВНЯВАШ ЪИМБЪЛДЪН КАТО НАПРИМЕР ИМА СТРАШНО МНОГО ПРАВИЛА

От тези правила един ден ще започнеш да се задушаваш.

ВСЕКИ КОЙТО ПОЧВА ДА ТРЕНИРА ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЕНИС ЗНАЕ ЗА ТЕЗИ ПРАВИЛА ВСЕКИ ЕДИН В АТП ЗНАЕ ПРАВИЛАТА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ ОТ НИКОЙ КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЕ МАХА ТИ КАТО ТЕ ЗАДУШАВА ЩО ГЛЕДАШ...МАЗОХИСТ ЛИ СИ КАКВО? КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ НЕЩО....ЗАЩО ВЪОБЩЕ ГО КОМЕНТИРАТЕ

Не оправдавам Джокович, но може да се случи на всеки. Интересно ми е обаче, ако примата Серина беше направила същото, дали щяха да я отстранят?